Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cazul Caracal, dezvaluire de ultima ora. A fost diagnosticat cu cancer, iar medicii sunt rezervati

Playtech Playtech,
Cazul Caracal, dezvaluire de ultima ora. A fost diagnosticat cu cancer, iar medicii sunt rezervati

Sunt vesti crunte despre unul dintre barbatii implicati in cazul disparitiei celor doua tinere din Caracal, si anume, Luiza Melencu si Alexandra Macesanu. Mai exact, Stefan Risipiteanu, vecinul si complicele lui Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal, a fost diagnosticat cu cancer la ficat. Cazul Caracal, dezvaluire de ultima ora Stefan Risipiteanu, in varsta . continuă pe Playtech

Cazul Caracal: Gheorghe Dinca a fost violat si mutilat de ceilalti detinuti, in puscarie! Sotia lui a fost chemata de urgenta

Gheorghe Dinca se afla in arest preventiv din data de 25 iulie 2019, in urma anchetei preliminare. Pe 28 februarie, magistratii de la Tribunalul Olt au decis prelungirea acestei masuri. De-a lungul timpului, principalul suspect in cazul Caracal a avut tot felul de probleme in puscarie. Cand se afla incarcerat la Spitalul Penitenciarului Jilava, Dinca .

Veste de ultima ora in cazul Caracal. A fost diagnosticat cu cancer la ficat, in ultimul stadiu

Noi amanunte in cazul care a socat o tara intreaga, CAZUL CARACAL! Dupa ce Gheorghe Dinca a fost acuzat ca le-ar fi rapit, violat si ucis pe tinerele Luiza Melencu si Alexandra Macesanu, la distanta de doar cateva luni, a urmat o ancheta de amploare si astfel au iesit la iveala detalii socante despre criminalul .

Probe halucinante in cazul Caracal! Acuzatii grave pentru sotia lui Dinca. A facut-o chiar sub nasul politistilor

Elena, sotia lui Gheorghe Dinca, este cercetata pentru complicitate la omor. inceperea urmaririi penale pentru aceasta acuzatie a fost demarata pe 23 august, in urma plangerii familiei Luizei Melencu. Femeia va fi din nou audiata de procurori. Avocatul Tonel Pop a dezvaluit ca exista probe concludente. Cazul Caracal. Acuzatii grave pentru sotia lui Gheorghe Dinca .

Veste bomba in cazul Caracal! Gheorghe Dinca, batut pana la moarte. Familia Alexandrei, anunt socant

Noi informatii despre cazul Caracal, facute chiar de Alexandru Cumpanasu. Acesta a facut publica o postare pe pagina sa de socializare, unde reclama faptul ca Dinca este batut pana la moarte in inchisoare, iar autoritatile nu fac nimic sa previna acest incident. Veste bomba in cazul Caracal! Gheorghe Dinca, batut pana la moarte in urma .

Anunt de ultima ora, pe site-ul Politiei Romane. Ce informatii au aparut

Mario Iorgulescu a fost dat in urmarire generala. Saptamana tercuta, Tribunalul Bucuresti l-a arestat preventiv in lipsa. Acesta este acuzat de omor si de conducere sub influenta alcoolului, dar si a altor substante interzise. Reamintim ca, in urma cu cateva luni, acesta a provocat un accident rutier in acre un tanar, pe nume Dani Vicol, .

Anunt de ultima ora pentru cei cu masini pe benzina si motorina. Ce se intampla cu pretul de la pompa

Criza epidemiologica a afectat nu numai vietile a mii de oameni, la nivel global, dar si bursele, astfel ca scaderea de 20% a preturilor la titei este un soc global care va afecta performantele firmelor de petrol si gaze, spun analistii iar aceste evolutii ar putea duce la pierderea unor locuri de munca in aceste .

Motiv de bucurie pentru romanii care ies la pensie. Decizia de ultima ora

Romanii care ies la pensie au un motiv in plus de bucurie. Casa Nationala de Pensii Publice a anuntat ca procedurile de intrumentare a dosarelor de pensii se simplifica. Motiv de bucurie pentru romanii care ies la pensie Casa Nationala de Pensii Publice CNPP) a anuntat ca o parte din corvoada bunicilor s-a incheiat, caci .

ULTIMA ORA! Universitatea din Bucuresti suspenda cursurile pana la sfarsitul lunii martie

Universitatea din Bucuresti suspenda cursurile, in perioada11-29 martie si continua activitatea online, din cauza noului coronavirus. Decizia a fost luata miercuri, in Consiliul de Administratie al.

Ministrul francez al Culturii a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus

Ministrul francez al Culturii Franck Riester a fost contaminat cu noul coronavirus, a informat, luni, cabinetul sau pentru AFP, subliniind ca are o forma usoara si ca se afla la domiciliul din Paris.

Masuri de ultima ora, in Targoviste, cu privire la limitarea raspandirii COVID-19. Se inchid cresele si bazinul de natatie

Primarul Municipiului Targoviste, Cristian Stan, a convocat, marti, 10 martie, ora 11. 00,Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta al Municipiului Targoviste, in vederea stabilirii masurilor de combatere a efectelor COVID-19.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )