Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ministrul francez al Culturii a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus

Adevărul Adevărul,
Ministrul francez al Culturii a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus

Ministrul francez al Culturii Franck Riester a fost contaminat cu noul coronavirus, a informat, luni, cabinetul sau pentru AFP, subliniind ca are o forma usoara si ca se afla la domiciliul din Paris. continuă pe Adevărul

Seful Partidului Democrat (PD) din Italia a fost diagnosticat cu noul coronavirus (VIDEO)

Nicola Zingaretti, seful Partidului Democrat din Italia a anuntat ca se afla in carantina dupa ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, relateaza Agerpres. Astfel el devine prima personalitate politica,.

Un parlamentar francez a fost diagnosticat cu coronavirus

Jean-Luc Reitzer, un politician conservator din Parlamentul Frantei, a fost internat, dupa ce a contractat coronavirus. Reitzer, care face parte din partidul Republicanii, este un parlamentar din.

Ministrul Culturii din Franta, depistat pozitiv cu coronavirus

Lovitura pentru Franta. Ministrul francez al Culturii, Franck Riester a fost diagnosticat pozitiv cu noul virus ucigas din China a informat, luni, cabinetul sau, subliniind ca are o forma usoara si ca se afla la domiciliul din Paris.

21 de persoane de pe nava Grand Princess au fost testate pozitiv

21 de persoane de pe vasul de croaziera Grand Princess, acostat in largul coastei Californiei, au fost testate pozitiv cu coronavirus, a anuntat vicepresedintele Mike Pence, intr-un briefing la Casa Alba, conform Mediafax.

Italia, circa 4.000 de cazuri de COVID-19 si aproape 200 de decese. OMS: Noul coronavirus nu dispare neaparat vara, cum se intampla cu cel gripal

Aproape 4. 000 de persoane au fost infectate cu noul coronavirus in Italia, dintre care peste 500 au fost declarate vindecate, anunta autoritatile din peninsula, sambata, potrivit la Repubblica. Totusi,.

Romanca din Italia, diagnosticata cu noul coronavirus

O romanca din Italia a fost diagnosticata cu noul coronavirus, dupa ce mai multe zile la rand s-a simtit rau. Are 43 de ani si locuieste in Pandino, Lombardia, o regiune in care numarul imbolnavirilor este in crestere.

Presedintele Partidului Democrat din Italia, primul lider politic important din Europa infectat cu noul coronavirus

Nicola Zingaretti, presedintele Partidului Democrat PD), aflat la guvernare in Italia, a fost diagnosticat cu Covid-19, devenind primul lider politic important din Europa care este afectat de noul coronavirus, scrie DPA.

Seful armatei italiene, infectat cu noul coronavirus

Seful Statului Major al armatei italiene, generalul Salvatore Farina, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Izolat la domiciliu, generalul da asigurari ca se simte bine.

Proportiile dezastrului din Italia, cel mai afectat stat de COVID-19 dupa China: 366 de decese, dintre care 133 doar duminica. Chiar si seful armatei italiene a fost testat pozitiv

Epidemia de COVID-19 continua sa faca ravagii in Italia. in prezent, exista aproape 6. 400 de persoane infectate cu noul coronavirus - cu peste 1. 300 testati pozitiv doar duminica +26,2%), in timp ce bilantul.

VIDEO Liderul Partidului Democrat din Italia a fost diagnosticat cu coronavirus

Liderul Partidului Democrat PD) din Italia, Nicola Zingaretti, a fost diagnosticat cu coronavirus. El a facut anuntul pe Facebook, precizand ca este izolat acasa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )