Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cazul Caracal. Familia Luizei Melencu cere daune morale de 300.000 de euro

Hotnews Hotnews,
 Cazul Caracal. Familia Luizei Melencu cere daune morale de 300.000 de euro

Familia Luizei Melencu, tanara de 18 ani care a disparut in luna aprilie si pe care Gheorghe Dinca a recunoscut ca a ucis-o, cere daune morale de 300. 000 de euro si a depus la DIICOT o solicitare in acest sens, au declarat pentru HotNews. ro surse din ancheta. continuă pe Hotnews

CRIME iN SERIE iN CARACAL Familia Luizei Melencu cere daune morale de SUTE DE MII de EURO

Familia Luizei Melencu a depus la DIICOT o cerere in care solicita daune morale de 300. 000 de euro, potrivit unor surse citate de Observator. Avocatul familiei, Tonel Pop, a declarat, miercuri, ca probele gasite r.

Furie, lacrimi si speranta in familia Luizei Melencu. Bunica: Sufletul imi spune ca nepoata mea traieste. Ea nu urca in masina necunoscutilor

De mai bine de patru luni de zile, familia Luizei Melencu nu isi gaseste linistea si o cauta neincetat pe adolescenta care a disparut dupa ce s-a urcat la ocazie in masina lui Gheoghe Dinca. Desi.

Familia Luizei Melencu, prima reactie, dupa ce politia a descoperit noi oase: Ne dorim sa i se scoata ochii - Criminalul, adus cu TRUPELE SPECIALE la locul faptei

Anchetatorii au gasit, luni, ramasite umane intr-o padure de langa Caracal, acolo unde Gheorghe Dinca a spus ca a aruncat cadavrul Luizei Melencu. De altfel,. Criminalul a fost adus cu trupele speciale la.

Familia Luizei Melencu, reactie dupa ce au fost gasite oase despre care se spun ca apartin fetei: Am fost umiliti! Luiza nu e moarta, sunt oase de animal

Mama Luizei a avut o prima reactie dupa ce s-au gasit oase intr-o padure din apropierea casei lui Gheorghe Dinca, despre care se spune ca apartin fetei. Saptamana trecuta am vorbit ultima data cu.

Mama si bunicul Luizei Melencu, audiati de anchetatori

Familia Luizei Melencu este audiata marti dupa-amiaza de procurori. Vorbim de mama si bunicul fetei disparute care stau de vorba cu anchetatorii. intre timp, sunt cautari intense in padurea din Caracal.

Familia Luizei, in direct la Antena 3. Bunica adolescentei: in sufletul meu, stiu ca Luiza mea nu e moarta. Criminalul minte

Familia Luizei Melencu a vorbit la Antena 3 despre situatia in care se afla. Bunica adolescentei sustine ca simte ca nepoata ei traieste, in ciuda faptului ca Gheorghe Dinca a marturisit ca a ucis-o si ca.

Cazul Caracal. Avocat: Din declaratiile date, se intrevede ideea ca mai multe persoane au sunat familia Luizei

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, spune ca, din declaratiile date in cadrul anchetei, a reiesit ca familia fetei a fost sunata de mai multe persoane, pentru a fi amagita, in sensul in care sa stea linistita, sa nu reclame la Politie sau la Parchet, eventual sa nu o caute.

Mama Luizei Melencu, noua marturisire: S-a gasit un rucsac. Nu ne-a aratat nimeni nimic. Rog autoritatile sa ne contacteze si pe noi

Mama Luizei Melencu, prima fata disparuta in cazul Caracal, a lansat un apel disperat, luni dimineata. Femeia cere sa fie contactata de autoritati cu privire la noile informatii care apar cu privire la.

Mama Luizei Melencu: Nu stim nimic. Familia Alexandrei macar are o certitudine

Mama Luizei Melencu a vorbit la Antena 3 despre ancheta de la Caracal, spunand ca familia sa nu stie niciun detaliu. Nu stiu nimic. Am fost ieri la familia Alexandrei. Ei cel putin au o certitudine, dar noi.

Cazul CARACAL ia amploare! O noua RETINERE: Fostul iubit al prietenei Luizei Melencu, saltat de politisti

Fostul iubit al prietenei Luizei Melencu, victima a lui Gheorghe Dinca, a fost saltat de politisti, potrivit spynews. Retinerea vine dupa ce Izabela Bira 15 ani) a povestit ca a fost amenintata cu bataia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )