Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cazul Caracal. Avocat: Din declaratiile date, se intrevede ideea ca mai multe persoane au sunat familia Luizei

Adevărul Adevărul,
Cazul Caracal. Avocat: Din declaratiile date, se intrevede ideea ca mai multe persoane au sunat familia Luizei

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, spune ca, din declaratiile date in cadrul anchetei, a reiesit ca familia fetei a fost sunata de mai multe persoane, pentru a fi amagita, in sensul in care sa stea linistita, sa nu reclame la Politie sau la Parchet, eventual sa nu o caute. continuă pe Adevărul

Cazul Caracal. Procurorii din Consiliul Superior al Magistraturii cer Inspectiei Judiciare control la DIICOT privind dosarele de trafic de persoane Se cer verificari si la toate parchetele din tara privind cazurile de omor si rapire

Procurorii din Consiliul Superior al Magistraturii CSM) cer Inspectiei Judiciare sa faca un control la DIICOT - structura care instrumenteaza cazul Caracal - legat de modul de instrumentare a dosarelor penale aflate in lucru si vizand infractiunile de trafic de persoane si trafic de minori. De asemenea, procuroriidin CSM cer verificari si la parchete pentru dosarele de omor si rapire.

Cazul Caracal. Fragmente osoase si cenusa, gasite intr-un sac intr-o padure. Procuror: Dinca a declarat ca e trupul Luizei si ca a folosit aceleasi metode ca in cazul Alexandrei

Un sac cu fragmente osoase si cenusa a fost gasit intr-o padure de langa Caracal, iar din declaratiile date de Gheorghe Dinca acestea ar apartine Luizei Melencu, tanara disparuta in aprilie, a declarat purtatorul de cuvant al DIICOT, Mihaela Porime.

Purtatorul de cuvant al IGPR, despre cazul Caracal: inca din 26 iulie, la fata locului, au fost identificate urme de sange si fire de par (VIDEO)

Georgian Dragan, purtatorul de cuvant al al Inspectoratului General al Politiei Romane IGPR), a declarat, duminica, in cadrul emisiunii Actualitatea Romaneasca, faptul ca inca din 26 iulie, in prima.

Cazul Caracal. Reactia lui Fifor dupa dezvaluirile conform carora un sef de politie incerca sa obtina date de la interlopi, oferind date din dosar

Ministrul interimar de Interne Mihai Fifor afirma, referitor la dezvaluirile conform carora fostul sef interimar al IPJ Olt Nicolae Alexe incerca sa obtina informatii de la interlopi in cazul disparitiei Alexandrei Macesanu, oferind date din dosar, ca este o ancheta in curs pe acest subiect.

Digi24: Cazul Caracal. Reactia lui Fifor la dezvaluirile ca un sef de politie incerca sa obtina date de la interlopi, oferind date din dosar

Mihai Fifor, ministru interimar de Interne, a fost intrebat de jurnalistii Digi24 cum comenteaza dezvaluirile ca fostul sef interimar al IPJ Olt incerca sa obtina informatii de la interlopi in cazul disparitiei Alexandrei Macesanu, oferind date din dosar.

Ce s-a schimbat in ultimii 9 ani?! Cazul Caracal si legaturile dubioase ale oamenilor legii cu interlopii Harta interlopilor paziti de politisti - Hotnews republica un articol din 2010

Cazul Caracal a repus pe tapet un subiect mult discutat in presa si in societatea romaneasca postcomunista si anume legaturile neclare dintre fortele de ordine si clanurile de interlopi. Comisarul sef Nicolae Alexe, numarul unu pe operatiuni in politia Olt si cel care a coordonat actiunea de la Caracal, a apelat la un apropiat, Remus Radoi Codita, seful unei retele uriase si dintre cei mai temuti oameni din judet, condamnat pentru ca a desfigurat un rival in bataie. in 2010, HotNews publica urmatorul articol: Cazul Soric si Harta interlopilor paziti de politisti. Stenograme la Arad: Uita-te pe geam, acuma, o pornit o masina de garda si vine spre tine. Ce s-a schimbat de atunci?.

Cine e Remus Radoi, interlopul care a colaborat cu politia in cazul Caracal. Are contracte serioase cu statul

Remus Radoi este acum in vizorul presei dupa ce a recunoscut legatura stransa pe care o are cu politia. La scurt timp dupa disparitia ALexandrei, comisarul sef a preferat sa se bazeze pe informatiile interlopului la inceputul derularii anchetei in cazul Caracal. Cine este Remus Radoi, siguranta si increderea politiei din Caracal? Remus Radoi a .

O NOUA DEMITERE IN CAZUL CARACAL: ECATERINA ANDRONESCU Guvernul gafelor de comunicare

Premierul Viorica Vasilica Dancila a demis-o pe Ecaterina Andronescu. Demiterea s-a facut printr-o postare pe Facebook, pe pagina oficiala a lui Dancila. Demiterea nu a intervenit pentru nenumaratele dovezi de incompetenta ale Ecaterinei Andronescu in gestionarea Educatiei Nationale, ci pentru ca ministrul de resort nu a aratat empatie fata de victimele din cazul Caracal.

Andreea Marin, mesaj dur in cazul Caracal. Ce transmite catre institutiile statului

Andreea Marin si-a dat si ea cu parre cu privire la cazul crimelor din Caracal. Vedeta, profund miscata de drama fetelor ucise, fiind si ea, la randul ei mama, a vorbit in termeni destul de duri la adresa autoritatilor pe care le acuza indirect ca nu protejeaza cetatenii. Prezentatoarea se gandeste cu groaza ca si .

Alexandru Cumpanasu il ataca pe Raed Arafat, in cazul Caracal: L-a inghitit sistemul!

Alexandru Cumpanasu l-a atacat dur pe Raed Arafat. Unchiul Alexandrei Macesanu a sustinut ca medicul de origine palestiniana a fost inghitit de sistem. De asemenea, mai suliniaza si ca omul altadata rational s-a bagat prea mult cu cei de la varful politicii, referindu-se la Arafat. Alexandru Cumpanasu, atac direct catre Raed Arafat Unchiul Alexandrei Macesanu .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )