Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cazul CARACAL. Gheorghe Dinca a DIVORTAT de sotia sa in timp ce era in spatele gratiilor

B1 B1,
Cazul CARACAL. Gheorghe Dinca a DIVORTAT de sotia sa in timp ce era in spatele gratiilor

Inca o lovitura pentru Gheorghe Dinca. Criminalul de la Caracal a divortat in decembrie. Impact. ro scrie ca in noiembrie au depus actele, iar in decembrie a fost definitivat procesul. continuă pe B1

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca, dezvaluiri infioratoare despre complicii lui: Mi-a dat un sac de oase

Cazul Caracal isi amplifica ramificatiile, dupa ce Gheorghe Dinca nu doar ca a recunoscut faptul ca a avut complici, ci i-a si numit pe acestia. Cei care l-au ajutat pe barbat sunt in prezent in vizorul autoritatilor. Principalul suspect din ancheta a dezvaluit noi detalii, iar oamenii legii inca incearca sa determine ce li s-a .

EXCLUSIV Gheorghe Dinca si sotia lui au divortat legal. Ce s-a intamplat, dupa gratii

Odata cu trecerea timpului, iata ca tot mai apar informatii noi si socante. Daca la inceput doar Dinca era luat in colimator, iata ca acum si familia sa, in special Elena, fosta sotie, caci, da, Monstrul din Caracal si Elena au divortat de comun acord, la notar. Gheorghe Dinca si sotia lui au divortat legal .

Cazul Caracal. Detalii socante din rechizitoriul prin care Gheorghe Dinca a fost trimis in judecata

In rechizitoriul prin care procurorii DIICOT l-au trimis in judecata pe Gheorghe Dinca sunt descrise in amanunt momentele terifiante prin care au trecut in ultimele ore de viata cele doua tinere violate si ucise de Dinca. Anchetatorii arata ca inainte sa fie arsa, Alexandra a fost lovita cu pumnul in fata si sugrumata. Cu doar 4 luni inainte Luiza era violata, torturata si arsa in curtea casei.

Dosarul Caracal: Gheorghe Dinca, trimis in judecata pentru 8 infractiuni El este acuzat ca le-a ucis pe Alexandra si Luiza

Gheorghe Dinca a fost trimis in judecata pentru 8 infractiuni, a anuntat miercuri Parchetul General, precizand ca procurorul general interimar Bogdan Licu a confirmat astfel rechizitoriul in cazul Caracal. Dinca este acuzat de procurori ca le-a ucis le Alexandra Macesanu, de 15 ani, si pe Luiza Melencu, de 19 ani.

Dosarul CARACAL. Gheorghe Dinca va fi MUTAT la Penitenciarul de maxima siguranta Craiova

Gheorghe Dinca va fi mutat la Penitenciarul de maxima siguranta Craiova. Procurorii DIICOT au anuntat ca Gheorghe Dinca si Stefan Risipitianu au fost trimisi in judecata pentru trafic de persoane, trafic.

BOMBA in Romania! GHEORGHE DINCA a facut GESTUL EXTREM in spatele gratiilor! Sotia MONSTRULUI din Caracal a dat vestea SOCANTA

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal a luat o decizie radicala, in spatele gratiilor. Acesta a divortat oficialde sotie. Totul s-a intiamplat in luna decembrie a anului trecut, chiar.

Cazul Caracal - Detaliile procurorilor DIICOT: Cum le-a rapit si ucis Gheorghe Dinca pe Alexandra si pe Luiza

Dosarul Caracal a fost trimis in judecata miercuri, la Tribunalul Olt, de catre procurorii DIICOT, care il acuza pe Gheorghe Dinca de 8 infractiuni de omor calificat, profanare de cadavre, trafic de persoane, trafic de minori si viol. Procurorii descriu in rechizitoriu cum le-a rapit si ucis Dinca pe cele doua fete de 15 si 18 ani - Alexandra Macesanu si Luiza Melencu.

Gheorghe Dinca, coplesit de DURERE! Sotia lui a recurs la GESTUL EXTREM! N-a mai suportat acuzatiile

Sotia lui Gheorghe Dinca a cerut divortul de Monstrul din Caracal, in luna decembrie.

DIICOT, detalii terifiante despre faptele lui Gheorghe Dinca. Anuntul oficial despre cazul Caracal

Procurorii DIICOT sustin ca Gheorghe Dinca a ucis-o in locuinta sa pe Luiza Melencu, fata de 18 ani disparuta in luna aprilie 2019, dupa care i-a ars corpul intr-un butoi metalic, iar fragmentele osoase si cenusa le-a aruncat in liziera de padure de langa orasul Caracal.

Gheorghe Dinca rastoarna ancheta din cazul Caracal: Mi-a dat un sac de oase, mi-a spus ca sunt de femeie si sa le mai ard si eu

Gheorghe Dinca sustine ca nu a ucis-o pe Luiza Melencu, iar fata ar fi fost luata din casa lui de alte persoane. Dinca sustine ca ar fi fost ajutat de mai multi complici in cazul Luizei Melencu.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )