Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cazul Caracal. Marturisirea lui Gheorghe Dinca, tinuta secret de procurori. Ce a facut cu un cadavru: E cea mai credibila!

Playtech Playtech,
Cazul Caracal. Marturisirea lui Gheorghe Dinca, tinuta secret de procurori. Ce a facut cu un cadavru: E cea mai credibila!

O noua controversa in cazul Caracal! Avocatul familiei Luizei Melencu a aruncat bomba. Acesta a dezvaluit ca exista o marturie scoanta pe care procurorii au tinut-o ascunsi pana acum. Ce a facut criminalul cu un cadavru? Cazul Caracal se adanceste. Ce a facut inculpatul cu un cadavru? Avocatul familiei Melencu a facut dezvaluiri socante despre . continuă pe Playtech

Rasturnare in cazul Caracal. Gheorghe Dinca, probleme in puscarie. Ce pretentii are de la colegii de celula

Gheorghe Dinca, presupusul criminal din Caracal care le-a rapit pe Luiza Melencu si pe Alexandra Macesanu, despre care nu s-a aflat nici pana la ora actuala nimic sigur, are mari pretentii in inchisoare. Se pare, ca acesta este foarte deranjat de faptul ca colegii de celula nu-l respecta. il enerveaza detinutii. Simte ca nu mai .

Decizie de ULTIM MOMENT in CAZUL CARACAL. Magistratii au decis soarta lui Gheorghe Dinca

Gheorghe Dinca ramane in arest. Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis, vineri, prelungirea arestului preventiv pentru inca 30 de zile pentru barbatul de 66 de ani din Caracal.

SOCUL ANULUI in cazul CARACAL! Politia din ITALIA, INFORMATII CUTREMURATOARE despre Alexandra si Luiza

Cazul din Caracal, cu cele doua fete disparute, a socat Romania! Familiile celor doua tinere spera, in continuare, ca fetele lor traiesc, iar ceea ce ar fi declarat Gheorghe Dinca, principalul suspect in.

Gheorghe Dinca ramane in spatele gratiilor. Mandatul de arestare preventiva a fost prelungit

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis, vineri, sa prelungeasca mandatul de arestare pe numele lui Gheorghe Dinca, barbatul care a spus ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu.

Miscare neasteptata in cazul Caracal. O noua persoana implicata in dosar, la cererea familiei Melencu

Cazul Caracal se adanceste in abis pe zi ce trece. Miscarea neasteptata a familiei Melencu. O noua persoana implicata in dosar, la cererea lor. Miscare neasteptata in cazul Caracal. O noua persoana implicata in dosar, la cererea familiei Melencu De la apelul 112 al Alexandrei Macesanu din data de 25 iulie 2019, de la ora .

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. Mama Luizei dupa 11 ore la DIICOT: Fata a fost traficata

Rasturnare de situatie in ancheta de la Caracal. Mama Luizei a stat 11 ore la sediul DIICOT pentru a vedea ce probe au adunat procurorii in cele sapte luni care au trecut de la disparitia fetei sale. Dupa a ce.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )