Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cazul Caracal il poate costa scump pe Alexandru Cumpanasu. Doua plangeri penale pe numele lui, dupa alegeri

Playtech Playtech,
Cazul Caracal il poate costa scump pe Alexandru Cumpanasu. Doua plangeri penale pe numele lui, dupa alegeri

E foame de dreptate! Cazul Caracal nu si-a gasit rezolvare si, cel mai probabil, va mai dura o buna bucata de vreme pana se va cunoaste firul exact al evenimentelor. Cu toate astea, se cauta vinovati, mai ales cei care au incercat sa se ridice pe baza unei tragedii de un asemenea impact. Cumpanasu este . continuă pe Playtech

Ultimul mesaj al lui Alexandru Cumpanasu. A fost postat in urma cu doar cateva ore si il poate costa scump pe candidatul la prezidentiale

Campania electorala s-a incheiat, dar nu pentru toti candidatii. Ultimul mesaj al lui Alexandru Cumpanasu, postat in urma cu doar cateva ore, ce il poate costa scump pe acesta. Ultimul mesaj al lui Alexandru Cumpanasu, care il poate costa scump Alexandru Cumpanasu, candidat independent strans legat de drama din Caracal, ce trage cu arma, mana .

Alexandru Cumpanasu: Eu nu cred in acest sondaj, nu e primul care da gres. De maine revin la drama

Alexandru Cumpanasu, cotat de exit poll CURS-Avangarde cu un procent de 1,2% la prezidentiale, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca nu crede in rezultatele sondajelor si nu se poate vorbi despre un clasament final. De maine voi reveni la drama, a spus acesta referindu-se la cazul Caracal.

Ce le-ar fi spus Luiza investigatorilor romani. Cum comenteaza DIICOT ultimele informatii aparute in cazul Caracal

Vestea din ultimele ore potrivit careia Luiza Melencu s-ar fi aflat in viata a facut inconjurul internetului, dar si a intregii prese locale. Ipoteza socanta a iesit la iveala vineri seara, in urma unui anunt neasteptat facut de Alexandru Cumpanasu, candidat la alegerile prezidentiale din acest an si, totodata unchiul Alexandrei Macesanu, cealalta fata disparuta .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Alexandru Cumpanasu a ratat podiumul in Caracal, orasul sau natal

Alexandru Cumpanasu a iesit abia pe locul patru in orasul sau natal, Caracal, unde a obtinut doar917 voturi la primul tur al alegerilor prezidentiale. in Caracal, pe primul loc s-a situat Viorica Danci.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Alexandru Cumpanasu, clasat abia pe locul 4 la voturile obtinute in Caracal

Alexandru Cumpanasu s-a clasat abia pe locul patru la numarul de voturi obtinute la Caracal, informeaza Agerpres. Asta in conditiile in care acesta si-a construit intreaga campanie pe baza tragediei de la.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Alexandru Cumpanasu si-a dat toate economiile familiei pe campania electorala: Am investit 300.000 de euro

Alexandru Cumpanasu a iesit abia pe locul patru in orasul sau natal, Caracal, unde a obtinut doar917 voturi la primul tur al alegerilor prezidentiale. in Caracal, pe.

Alexandru Cumpanasu s-a ales cu plangere penala dupa ce a anuntat ca a gasit-o pe Luiza Melencu in Italia: Cine a sesizat Parchetul General

Plangere penala pe numele lui Alexandru Cumpanasu dupa ce fostul candidat la alegerile prezidentiale a anuntat vineri, in ultima zi de campanie, ca Luiza Melencu, una dintre fetele disparute la Caracal, este i.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Alexandru Cumpanasu: Am votat pentru o Romanie din care mafia sa dispara

Candidatul independent Alexandru Cumpanasu a votat, duminica dupa-amiaza, la o sectie din Caracal, el mergand la vot impreuna cu parintii Alexandrei Macesanu una dintre tinerele disparute in vara acestui an si pe care Gheorghe Dinca a recunoscut ca a ucis-o si apoi i-a incinerat cadavrul.

Scandal de proportii intre Viorel Catarama si Alexandru Cumpanasu! I-am intins o capcana in care a cazut cu brio! Acuzatii grave, la scurt timp inainte de alegerile prezidentiale

A izbucnit un scandal de proportii intre Viorel Catarama si Alexandru Cumpanasu, cu doar o zi inainte de alegerile prezidentiale din 2019. Sunt acuzatii cat se poate de grave ce i-au fost aduse candidatului la prezidentiale si pe care in mod cert unchiul Alexandrei Macesanu nu le-a putut ignora. Mai mult, totul a izbucnit dupa .

Alexandru Cumpanasu, cotat de exit-poll-ul CURS-Avangarde cu 1,2%: Nu cred in acest sondaj, votul va fi contestat De maine, voi reveni la drama

Alexandru Cumpanasu, cotat de exit-poll-ul CURS-Avangarde cu un procent de 1,2% la alegerile prezidentiale, afirma ca nu crede in acest sondaj si ca nu se poate vorbi in prezent despre un rezultat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )