Libnet.ro
UNICEF

01:05

CAZUL CARACAL Primele declaratii ale FIICEI lui Gheorghe Dinca

B1 B1,
CAZUL CARACAL Primele declaratii ale FIICEI lui Gheorghe Dinca

Fiica lui Gheorghe Dinca, monstrul din Caracal, a facut, joi, primele declaratii in acest caz. Daniela Dinca Balan, despre care s-a spus ca plasa fete unor oameni bogati, ca vineri va face precizari. continuă pe B1

Primele declaratii ale barbatului a carui carte de vizita a fost gasita de Alexandra in casa lui Dinca El cere presei sa nu il contacteze pentru ca el si familia lui au fost puternic afectati emotional si profesional

Lucian Gabriel Popescu, barbatul a carui carte de vizita a fost gasita de Alexandra in casa lui Gheorghe Dinca, a avut miercuri prima reactie. Barbatul, care lucreaza la Biroul de cadastru din Caracal, spune ca l-a cunoscut pe Gheorghe Dinca la inceputul lunii, cand Dinca s-a interesat de documentatia cadastrala. Popescu sustine ca nu cunoaste alte amanunte despre Dinca si cere presei sa nu il contacteze, pentru ca el si familia lui au fost puternic afectati emotional si profesional de acest caz.

Detalii uluitoare din ancheta crimelor de la Caracal. Primele concluzii ale Parchetului General

Tragedia de la Caracal care a ingrozit Romania scoate la ivealanoi detalii. Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Caracal nu le-au interzis politistilor sa patrunda in locuinta.

Dan Negru, critici la adresa mass media in cazul Caracal: Daca-l cautati pe Google pe actorul Gheorghe Dinica veti descoperi ca a fost un criminal sangeros

Prezentatorul TV Dan Negru 48 de ani) a atras atentia asupra greselii mai multor televiziuni si publicatii online din Romania, care au incurcat numele criminalului din Caracal, Gheorghe Dinca, cu cel al actorului Gheorghe Dinica, decedat in 2009.

Viorica Dancila, declaratii despre cazul Caracal: Lupta impotriva coruptiei trebuie sa continue

Viorica Dancila a facut declaratii de presa, la Palatul Victoriei, cu privire la tragedia de la Caracal. Premierul Romaniei a anuntat ca a hotarat convocarea Parlamentului intr-o sesiune extraordinara pentru a lua masuri imediate. Viorica Dancila a facut declaratii despre cazul Caracal Anuntul regasit pe site-ul Guvernului nu mentioneaza care va fi subiectul declaratiilor, dar .

Subiectele zilei: Noi stenograme din cazul Caracal; Caz asemanator celui din Caracal, in aceeasi zi. Politistii au salvat o fata din Huedin sechestrata si obligata sa se prostitueze

Tragedia de la Caracal scoate la iveala si alte dosare. Doi parinti din Barlad asteapta, de un an si jumatate, sa afle unde e fiica lor. Noi stenograme din cazul Caracal. Viorel Vasilica Florescu, politistul de la 112 care i-a raspuns Alexandrei Macesanu, a vorbit in noaptea de dupa apelul fetei si cu o vecina ingrijorata.

Viorica Dancila a trimis Corpul de control sa identifice problemele in CAZUL CARACAL. Anunt important pentru CSAT. Premierul acuza lipsa de profesionalism si responsabilitate

Viorica Dancila anunta, marti, inaintea sedintei CSAT,masuri draconice dupa cazul Caracal. Premierul a transmis caa trimis Corpul de control sa identifice problemele. Ea a mai spus ca,.

Cinci momente penibile din ancheta in cazul Caracal. Motivele pentru care politistii sunt ironizati pe buna dreptate

Romanii spera sa nu mai fie martori la tot felul de orori, dar, din pacate, lista continua. Ea porneste din Apuseni, o ia la vale spre Colectiv, ajunge la metrou, apoi se indreapta spre Caracal. Tragedia din Olt a scos la iveala grave nereguli in sistem, dar si momente penibile. Iata cinci dintre ele. Cinci .

Procurorul care s-a ocupat de cazul Caracal a fost suspendat

Procurorul Cristian Ovidiu Popescu, care s-a ocupat de cazul Caracal, a fost suspendat pana la finalizarea anchetei. Procurorul este cercetat disciplinar de Inspectia Judiciara, care-l acuza de grava.

Masurile pe care ministrul interimar de la Interne vrea sa le ia in cazul Caracal. Vom face tot ce este necesar!

Dupa demisia lui Nicolae Moga, Mihai Fifor a preluat interimatul conducerii Ministerului Afacerilor Interne. Acesta si-a facut public planul de bataie, prezentand masurile pe care intentioneaza sa le ia. Ce isi propune ministrul interimar de la Interne La propunerea premierului Viorica Dancila, Mihai Fifor este cel responsabil pentru interimatul Ministerului Afacerilor Interne. in urma acestei .

CAZUL CARACAL Momentul in care Sorin Ovidiu Balan e intrerupt la Antena 1, dupa ce un localnic se apucase sa spuna ca POLITIA racoleaza tinere si le duce la BELINA pentru orgiile sexuale ale lui Liviu DRAGNEA (VIDEO)

Declaratii soc, in direct la tv, facute de catre un localnic din Caracal. in fata casei monstrului Gheorghe Dinca, barbatul a declarat pentru Sorin Ovidiu Balan, trimisul special al Antenei 1 in zona, ca.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )