Libnet.ro
UNICEF

05:00

Detalii uluitoare din ancheta crimelor de la Caracal. Primele concluzii ale Parchetului General

Antena3 Antena3,
Detalii uluitoare din ancheta crimelor de la Caracal. Primele concluzii ale Parchetului General

Tragedia de la Caracal care a ingrozit Romania scoate la ivealanoi detalii. Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Caracal nu le-au interzis politistilor sa patrunda in locuinta. continuă pe Antena3

Digi24: Cinci intrebari fara raspuns din ancheta crimelor de la Caracal

Toate institutiile implicate in cazul crimelor din Caracal au facut sau lucreaza la rapoarte. Informatiile preliminare scot la iveala nereguli grave, suspiciuni de incalcare a legii chiar, dar si o lipsa clara de coordonare a autoritatilor care trebuie sa raspunda in cazul rapirii unui minor dupa o procedura clar stabilita inca de acum opt ani. Iata cinci intrebari ramase, deocamdata, fara raspuns in acest caz.

Detalii socante din ancheta tragediei din Caracal. Cercelul Alexandrei, gasit in masina presupusului criminal. Ucigasul nu recunoaste faptele

Apar noi detalii referitoare la tragedia din Caracal dupa ultimele perchezitii efectuate la locul crimei. Cu prilejul perchezitiei efectuate la domiciliul numitului Dinca Gheorghe din municipiul Caracal, .

Detalii socante din ancheta care a socat Romania. Ce au gasit procurorii in cenusa dintr-un butoi

Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal suspectat de uciderea adolescentei de 15 ani din localitatea Dobrosloveni, judetul Olt, a fost adus sambata la Tribunalul Dolj, unde va fi prezentat judecatorilor cu propunere.

Ce s-a intamplat in timpul apelului la 112 facut de Alexandra. Detalii socante din ancheta

Dezvaluiri socante scoate la iveala si raportul MAI. Potrivit acestuia, operatorul de la 112 a fost extrem de refractar la apelul disperat al Alexandrei. Cu ocazia audierii inregistrarii discutiei.

Dezvaluiri din ancheta: Luiza Melencu a fost abuzata timp de trei luni. De ce a decis Gheorghe Dinca sa o ucida?

Gheorghe Dinca a marturisit anchetatorilor in timpul noptii ca, dupa ce a abuzat-o pe Luiza timp de trei luni, a ucis-o si a aruncat trupul in Dunare. Surse din ancheta crimelor din Caracal au dezvaluit.

Dezvaluiri din ancheta: Luiza Melencu a fost violata timp de trei luni. De ce a decis Gheorghe Dinca sa o ucida?

Gheorghe Dinca a marturisit anchetatorilor in timpul noptii ca, dupa ce a violat-o pe Luiza timp de trei luni, a ucis-o si a aruncat trupul in Dunare. Surse din ancheta crimelor din Caracal au dezvaluit.

Exclusiv! Surse: Noi informatii din ancheta tragediei de la Caracal - 112 i-a inchis telefonul Alexandrei

Surse din ancheta au precizat ca primul apel de 45 de secunde nu a ajuns la Politia Olt deoarece s-a intrerupt in timpul protocolului cu Dispeceratul. Apelul de la 11:07 cel de 2 minute si 20 de secunde, a fost.

Mircea Badea, despre ancheta crimelor din Caracal: Daca o transa, erau urme peste tot. Ar putea sa fie in viata si acum, nu exista probe ADN ca ar fi murit

Mircea Badea a vorbit despre ancheta crimelor din Caracal. Jurnalistul considera ca Alexandra Macesanu a fost strangulata, altfel nu exista nicio proba. Lucrurile sunt foarte clare. Daca voiau sa o gaseas.

Primele concluzii ale anchetei de la Caracal, discutate la Ministerul de Interne

Deputatul Dorel Caprar, presedintele Comisiei pentru aparare a Camerei, a anuntat ca, in urma evenimentelor de la Caracal, s-a decis convocarea pentru luni a unei sedinte a comisiei, la care au fost.

Suspectul din cazul crimelor din Caracal are propria versiune a faptelor. Am dat foc la niste haine ca sa ma protejez de tantari

Gheorghe Dinca a declarat ca nu o cunoaste pe Alexandra Macesanu si neaga acuzatiile aduse. Detin un autoturism marca Renault Megane de aproximativ doi ani de zile. Joi, in data de 25. 2019, la ora.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )