Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cazul Caracal. Procurorul Cristian Popescu, cel care a descins abia la 6 dimineata in casa lui Gheorghe Dinca, va fi pus sub invinuire de Sectia Speciala

Adevărul Adevărul,
Cazul Caracal. Procurorul Cristian Popescu, cel care a descins abia la 6 dimineata in casa lui Gheorghe Dinca, va fi pus sub invinuire de Sectia Speciala

Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie SIIJ) va incepe saptamana viitoare urmarirea penala pe numele procurorului Cristian Ovidiu Popescu, de la Parchetul Judecatoriei Caracal, si ale altor trei politisti, in cazul din Caracal. continuă pe Adevărul

Primul procuror din cazul Caracal va fi pus sub invinuire de Sectia Speciala. Cristian Popescu ar fi dat ordinul de descindere in casa lui Dinca abia pentru ora 6 dimineata (VIDEO)

Procurorul din Caracal, Cristian Popescu, care a descins abia la 6 dimineata in casa lui Gheorghe Dinca, va fi pus sub invinuire de Sectia Speciala, potrivit unor surse. Alaturi de Cristian Ovidiu Popescu, vor fi.

Cazul Caracal, subiect de campanie electorala: cum l-a atacat Dancila pe Iohannis

Pozitia Vioricai Dancila in politica din Romania este una foarte vulnerabila la aceasta ora, iar drama prin care trece este evidenta din declaratiile agresive. intr-un discurt prin care o atacat-o pe Viorica Dancila si problemele cauzate de PSD pentru oamenii din Romania, presedintele Iohannis a facut niste mentiuni referitoare la cazul Caracal. Mai precis, a .

VIDEO Cazul Caracal. Seful DIICOT: A fost extinsa urmarirea penala in rem pentru complicitate la omor, dupa o plangere vizand-o pe sotia lui Gheorghe Dinca

Procurorii au extins urmarirea penala in cazul Caracal si pentru complicitate la omor, in urma unei plangeri a familiei Luizei Melencu vizand-o pe sotia lui Gheorghe Dinca, a declarat seful DIICOT, Felix Banila. El a sustinut vineri o declaratie de presa despre cazul Caracal, preluat de structura centrala a DIICOT in 1 august, fara sa raspunda la intrebari si sa comunice foarte multe informatii noi, facand practic o cronologie a cazului.

Cum s-a vazut cazul Caracal la TV si de unde si-au luat romanii adevarul

Cazul Caracal a devenit un fenomen national in luna august, iar televiziunile au profitat la maxim de acest lucru, un detaliu care s-a reflectat in audiente. in luna in care parea ca se.

DIICOT ar putea face lumina azi in cazul Caracal. Informatii noi despre evolutia anchetei

DIICOT ar putea face lumina azi in cazul Caracal. Felix Banila va face declaratii despre evolutia anchetei dupa cele 35 de zile de perchezitii la locul crimelor. Intre timp, Gheorghe Dinca a fost audiat din nou.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Gheorghe Dinca, principalul suspect in dosar, si-a schimbat declaratiile (VIDEO)

Rasturnare de situatie in cazul Caracal! in timp ce procurorii DIICOT vorbeau cu parintii Alexandrei Macesanu, la Politia Romana avea loc interogatoriul lui Gheorghe Dinca cu avocatii familiilor. Cu.

Cazul Caracal. DIICOT a pus sechestru pe averea lui Dinca. S-au gasit noi fragmente osoase intr-o groapa

Procurorul-sef al DIICOT Felix Banila a sustinut vineri o declaratie de presa in care a anuntat ca s-a pus sechestru pe bunurile si conturile detinute de Gheorghe Dinca. Masurile asiguratorii au fost puse pentru cele trei case detinute de Dinca in Caracal si pentru patru autoturisme. Seful DIICOT a mai anuntat ca in curtea lui Dinca au fost gasite, intr-o groapa, noi fragmente osoase.

Cazul Caracal. Ce intrebari au ramas fara raspuns in cazul fetelor disparute

In ciuda declaratiei de aproape 30 de minute a lui Felix Banila, in care seful DIICOT a incercat sa faca lumina in ancheta de la Caracal, raman multe intrebari fara raspuns. Ce am aflat astazi si.

Rasturnare spectaculoasa in cazul Caracal. Secretul lui Dinca din Italia si legatura cu Statele Unite

Andreea Sava a prezentat in exclusivitate in emisiunea Descoperiti noi detalii revoltatoare si conexiuni-bomba in cazul de la Caracal. Doua familii unite de drama fetelor lor, care nu se cunosc.

Cazul Caracal. Parchetul de pe langa Tribunalul Olt si-a declinat competenta catre SIIJ

Parchetul de pe langa Tribunalul Olt face precizari in legatura cu informatiile din spatiul public referitoare la anchetarea unor politisti din Caracal de parchetul din localitate in cazul disparitiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )