Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cazul Caracal, in punctul cel mai complicat al anchetei. Dinca a iesit din arest spre locul crimelor

Playtech Playtech,
Cazul Caracal, in punctul cel mai complicat al anchetei. Dinca a iesit din arest spre locul crimelor

Cazul Caracal a ajuns in punctul cel mai complicat al anchetei. Gheorghe Dinca a iesit din Arestul Central al Politiei Capitalei, iar zilele urmatoare se va indrepta spre locul crimelor. Cazul Caracal, in punctul cel mai complicat al anchetei Surse judiciare au declarat, sambata, 14 septembrie, ca Dinca a fost mutat din Arestul Central al . continuă pe Playtech

Dezvaluire de ultima ora in cazul Caracal. Avocatul Tonel Pop: Dinca negociaza cu autoritatile

Luni si marti, zile decisive in cazul Caracal. Procurorii vor face reconstituirea crimelor. Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, declaratie care rastoarna situatia. Avocatul Tonel Pop, declaratie care rastoarna situatia Luni si marti, procurorii DIICOT urmeaza sa faca reconstituirea in cazul crimelor lui Gheorghe Dinca. Principalul suspect in cazul Caracal a fost scos din Arestul central .

Noi detalii din cazul Caracal. Avocatul Tonel Pop: Exista si alti suspecti

Exista si alti suspecti in cazul Caracal, sustine Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu. Am facut o plangere penala impotriva unor membri ai familiei Dinca pe chestiuni documentate. Am fost martor.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Un detaliu neasteptat despre disparitia Alexandrei iese la iveala: Lucrurile sunt foarte complicate

A trecut deja prea mult timp de la apelul la 112 care a ingrozit o tara intreaga. Atat de multsi fara vreo concluzie a desfasurarii disparitiei si uciderii Alexandrei Macesanu. Recent, s-a adus ceva in prim-plan care va da peste cap ancheta din tragedia care sta pe buzele si in mintea tuturor de mai bine .

Basescu: Pactul lui Dancila e cel mai fals pe care l-am vazut pus pe hartie. Degeaba ai salariu mai mare daca te duci in spital si mori

Traian Basescu a declarat ca, in cazul in care ar mai fi presedinte de partid, nu ar semna pactul propus de Viorica Dancila pentru ca ar insemna o urcare in barca guvernului PSD. Acesta a precizat ca pactul e cel mai mare fals pe care l-a vazut pus pe hartie.

Cel mai mare transport agabaritic efectuat vreodata in Romania. Ce greutate are rezervorul imens

Cel mai mare transport abagaritic efectuat in Romania a plecat din Bucuresti in urma cu 3 zile si a avut ca destinatie portul Oltenita. Piesa, un rezervor imens de peste 73 de metri lungime, trebuie sa ajunga in Azerbaidjan. Acesta este cel mai mare transport agabaritic efectuat vreodata in Romania.

FEDERATIA PATRONALA PETROL SI GAZE: Romania, cel mai mare producator de gaze naturale din Europa de Est

Romania este cel mai mare producator de gaze naturale din Europa de Est, cu o productie medie de gaze naturale in ultimii ani de circa 11 miliarde de metri cubi, afirma Federatia Patronala Petrol si Gaze.

AGENTIA INTERNATIONALA A ENERGIEI (IEA): SUA devenine cel mai mare exportator mondial de petrol

Cererea globala de titei este afectata de problemele economice, a anuntat joi Agentia Internationala a Energiei IEA), fiind stimulata de preturile mai scazute, determinate de oferta abundenta, deoarece Statele Unite au detronat temporar Arabia Saudita din pozitia de cel mai mare exportator mondial de petrol, transmite Reuters.

Vaccinarea, discutata la cel mai inalt nivel

Problema spinoasa a vaccinarii a fost repusa in discutie la cel mai inalt nivel. Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, i-a criticat pe cei care se joaca cu focul refuzand vaccinarea, in cadrul primului summit mondial organizat la Bruxelles impreuna cu Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), pe fondul recrudescentei cazurilor de boli precum rujeola.

Eurostat: Romania, cel mai semnificativ declin din UE al productiei industriale, in iulie

Productia industriala a scazut cu 0,4% in zona euro si cu 0,1% in Uniunea Europeana, in iulie comparativ cu luna precedenta, Romania inregistrand cel mai semnificativ declin, arata datele publicate joi de Oficiul European de Statistica Eurostat), citate de Agerpres. in iulie, comparativ cu iunie, cele mai mari cresteri lunare ale productiei industriale au fost raportate in Croatia 4,9%), Portugalia 3,6%) si Danemarca 3,5%) iar cele mai semnificative scaderi in Romania minus 3,3%), Estonia minus 2,9%) si Letonia minus 2,1%).

CAZUL CARACAL. Elena Dinca, acuzata ca l-a sprijinit pe sotul sau. in casa acestora ar fi avut loc trafic de carne vie (VIDEO)

Elena Dinca, sotia lui Gheorghe Dinca, va fi audiata din nou de procurori. Cererea a fost depusa de familia Alexandrei Macesanu, dupa ce in dosarul crimelor de la Caracal au fost depuse mai multe marturii,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )