Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cazul jurnalistului Khashoggi costa scump Arabia Saudita. L-au taiat cu fierastraul, sustin investigatorii turci

Adevărul Adevărul,
Cazul jurnalistului Khashoggi costa scump Arabia Saudita. L-au taiat cu fierastraul, sustin investigatorii turci

Presedintele american Donald Trump, initial mai reticent in ceea ce priveste implicarea autoritatilor saudite in disparitia jurnalistului Jamal Khashoggi, a declarat sambata daca acest lucru se va adeveri, SUA vor aplica o pedeapsa severa Riadului. Investigatorii turci sustin ca acesta a fost torturat, ucis si transat cu un fierastrau. continuă pe Adevărul

Trump avertizeaza Arabia Saudita ca ar putea suporta o pedeapsa drastica n cazul jurnalistului Khashoggi

Presedintele american Donald Trump a avertizat Arabia Saudita ca va suporta o pedeapsa drastica daca se confirma ca jurnalistul Jamal Khashoggi a fost ucis in consulatul de la Istanbul, scrie Reuters.

VIDEO UPDATE Trump avertizeaza Arabia Saudita ca ar putea suporta o pedeapsa drastica n cazul jurnalistului Khashoggi

Presedintele american Donald Trump a avertizat Arabia Saudita ca va suporta o pedeapsa drastica daca se confirma ca jurnalistul Jamal Khashoggi a fost ucis in consulatul de la Istanbul, scrie Reuters. Ulterior, el a precizat ca va discuta despre acest caz cu regele saudit Salman.

Arabia Saudita ameninta cu represalii daca SUA o va sanctiona n cazul disparitiei jurnalistului Khashoggi: Economia Regatului are un rol influent si vital n economia globala

Arabia Saudita a amenintat duminica SUA ca va riposta cu masuri si mai dure decat America daca Washingtonul o va sanctiona in urma disparitiei jurnalistului si disidentului saudit Jamal Khashoggi, care nu a mai fost vazut din data de 2 octombrie, cand a intrat in consulatul Arabiei Saudite la Istanbul, a spus duminica agentia nationala de stat, scrie Reuters.

Disparitia jurnalistului Khashoggi nu schimba relatia SU-Arabia Saudita

Presedintele american Donald Trump spune ca nu vede niciun motiv pentru care SU ar opri vanzarile de arme catre Arabia Saudita, din cauza faptului ca jurnalistul saudit Jamal Khashoggi a fost dat disparut dupa ce a intrat in consulatul Arabiei Saudite de la Istanbul, autoritatile turce acuzand Guvernul de la Riad de asasinarea jurnalistului, scrie Reuters.

Donald Trump: SUA ancheteaza cazul jurnalistului saudit disparut n Turcia

Presedintele american Donald Trump a declarat, joi, ca Statele Unite sunt foarte dure in cazul disparitiei jurnalistului saudit si se tem ca acesta a fost asasinat in Istanbul, adaugand ca avem oameni care ancheteaza cazul si colaboram impreuna cu Turcia si cu Arabia Saudita', relateaza agentia Associated Press, citata de Mediafax.

Disparitia jurnalistului Khashoggi atrage atentia asupra unei viziuni strambe, dar din ce in ce mai extinse: Presa, ca dusman

Pe 2 octombrie, Jamal Khashoggi a intrat in Consulatul Arabiei Saudite din Istanbul pentru a obtine documentele necesare pentru a se casatori cu logodnica sa turca. Jurnalistul saudit nu a mai fost vazut de atunci si exista numeroase speculatii sumbre in legatura cu soarta sa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )