Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cazul Khashoggi: rolul unui apropiat al printului mostenitor saudit, in centrul anchetei

Adevărul Adevărul,
Cazul Khashoggi: rolul unui apropiat al printului mostenitor saudit, in centrul anchetei

Presa turca a publicat joi imagini care refac traseul parcurs la Istanbul de un ofiter al serviciilor de securitate apropiat al printului mostenitor al Arabiei Saudite si prezentat drept seful echipei de executie care l-ar fi asasinat pe jurnalistul saudit disident Jamal Khashoggi, releva France-Presse. continuă pe Adevărul

Cazul Khashoggi. Rolul unui apropiat al printului mostenitor saudit, considerat seful echipei de executie: a parasit consulatul cu o valiza mare

Presa turca a publicat joi imagini care refac traseul parcurs la Istanbul de un ofiter al serviciilor de securitate apropiat al printului mostenitor al Arabiei Saudite si prezentat drept seful echipei de executie care l-ar fi asasinat pe jurnalistul saudit disident Jamal Khashoggi, releva France-Presse.

Cazul jurnalistului saudit disparut NYT: Apropiati ai printului mostenitor saudit, ntre suspecti / CNN: Trupul lui Jamal Khashoggiar fi fost taiat n bucati

Unul dintre barbatii identificati de autoritatile turce ca facand parte dintre cei responsabili de disparitia jurnalistului saudit Jamal Khashoggi la Istanbul face parte din anturajul printului mostenitor saudit Mohammed bin Salman, potrivit The New York Times, citat de AFP. Potrivit Washington Post, Ankara a anuntat SUA ca detine inregistrari audio si video care arata cum Jamal Khashoggi a fost interogat, torturat, apoi ucis in interiorul consulatului, iar ulterior trupul sau a fost dezmembrat. Un oficial turc a declarat pentru CNN ca trupul lui Jamal Khashoggi ar fi fost taiat in bucati dupa ce a fost ucis.

Sincronizarea device-urilor, o sabie cu doua taisuri: Cazul Khashoggi

Tehnologia este ca o sabie cu doua taisuri, putand servi ca alibi in cazul unei anchete sau la manipularea unor informatii, arata site-ul revistei online Atlantico pornind de la cazul disparitiei jurnalistului saudit Jamal Khashoggi.

Cazul Khashoggi: Sefa FMI si-a anulat participarea la o conferinta economica la Riad

Directoarea Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, si-a anulat participarea la o conferinta la Riad in contextul disparitiei jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, care a fost vazut ultima data intrand in Consulatul Arabiei Saudite de la Istanbul.

Riadul, hotarat sa stabileasca responsabilitatile in cazul Khashoggi

Secretarul de Stat american, Mike Pompeo, este asteptat, astazi, in Turcia, dupa ce a obtinut de la conducatorii sauditi asigurarea ca vor sa afle adevarul in cazul jurnalistului Jamal Khashoggi, disparut dupa ce a intrat, pe 2 octombrie, in Consulatul Arabiei Saudite la Istanbul, relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )