Libnet.ro
UNICEF

20:46

Cazul Larisei, fetita de opt ani ucisa in judetul Iasi, a revoltat societatea, dar asasinul a iesit dupa doar opt ani

Antena3 Antena3,
Cazul Larisei, fetita de opt ani ucisa in judetul Iasi, a revoltat societatea, dar asasinul a iesit dupa doar opt ani

In 2005, Romania se cutremura la un caz socant. O fetita de opt ani din judetulIasi disparea fara urma. Dupa cateva luni, copila a fost gasitain tomberonul de langa blocul in care locuia co. continuă pe Antena3

in 2005, uciderea Larisei, fetita de 8 ani din Iasi, a revoltat societatea. Asasinul a fost eliberat dupa 8 ani, printr-o modificare a Codului penal

In 2005, societatea romaneasca avea sa fie socata de uciderea Larisei - o fetita de 8 ani din Iasi. Ea a fost violata, sugrumata, iar trupul i-a fost infasurat intr-un covor si ascuns la subsolul blocului, cadavrul fiind gasit dupa cateva luni, in tomberonul de langa blocul in care locuia copila. Cel care a ucis-o avea 17 ani si era prietenul fratelui fetitei. El a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare, iar acum este liber, fiind eliberat in noiembrie 2014, dupa ce a executat 8 ani de inchisoare, in baza unei modificari a Codului penal. in timpul procesului, tatal Larisei s-a spanzurat. De asemenea, un taximetrist suspectat in dosar s-a sinucis in curtea Spitalului Socola.

Gheorghe Dinca a lucrat opt ani la spitalul din Caracal! Dezvaluiri din trecutul criminalului

Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal a lucrat timp de 8 ani in spitalul din oras. Barbatul a fost geamgiu. Da, Gheorghe Dinca a lucrat la spitalul din Caracal timp de opt ani, intre 1984 si 1992. N-a lucra.

Crima infioratoare in Germania! Un baiat de opt ani a murit, dupa ce el si mama lui au fost impinsi in fata trenului

Viata unui baietel de opt ani a fost luata brusc din cauza unui barbat care l-a impins pe el si pe mama lui, in mod deliberat, in fata trenului. Copilul statea, impreuna cu mama lui, pe un peron al unei s.

Germania: Un copil de opt ani care a fost aruncat in fata unui tren a murit

Un copil de opt ani a murit luni in gara Frankfurt pe Main, in Germania, dupa ce a fost impins in fata unui tren in mers, a anuntat politia, intr-un comunicat citat de AFP.

Cazul crimelor de la Caracal. Opt politisti cercetati disciplinar Parchetul, sesizat in cazul politistului care a preluat apelul Alexandrei la 112

Corpul de control al ministrului de Interne a propus cercetarea prealabila in cazul a 5 ofiteri si 3 agenti care au intervenit in cazul fetei de 15 ani ucise la Caracal. De asemenea, a fost informat Parchetul Judecatoriei Caracal pentru verificari in cazul agentului de la Politia Olt care a preluat apelul de la 112, a anuntat luni Ministerul de Interne. Potrivit unor surse judiciare, raportul intocmit de Ministerul de Interne in acest caz arata ca politistul care a vorbit cu Alexandra atunci cand fata a sunat la 112 pentru a cere ajutor a avut o atitudine refractara fata de situatia prezentata de tanara si nu s-a implicat pentru a obtine mai multe date privind locul in care este sechestrata.

Alerta generala in judetul Iasi. Doua adolescente de 14 si 15 ani au disparut de acasa si sunt date in urmarire

Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Iasi au anuntat disparitia a doua adolescente care sunt cautate de familie din seara de luni, 29 iulie.

Doua adolescente din judetul Iasi sunt cautate de politisti dupa ce au plecat de acasa

Doua adolescente, una de 14 ani si cealalta de 15 ani, din localitatile iesene Erbiceni si Holboca, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )