Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cazul Mitrache-Caine: Cristian Zarescu, cel care l-a inregistrat pe Nicusor Dan, ar fi fost demis

B1 B1,
Cazul Mitrache-Caine: Cristian Zarescu, cel care l-a inregistrat pe Nicusor Dan, ar fi fost demis

Cristian Zarescu, cel care l-a inregistrat pe Nicusor Dan cand intervenea pentru oprirea unei actiuni de demolare a unei constructii detinute de Mihai Mitrache, cunoscut sub porecla deCaine, ar fi fost. continuă pe B1

Cristian Zarescu, consilierul de la Primaria Sectorului 4 care l-a inregistrat pe Nicusor Dan, ar fi fost demis

Cristian Zarescu, consilierul primarului sectorului 4 si cel care l-a inregistrat pe Nicusor Dan in cazul Mitrache, ar fi fost demis.

Autoritatea pentru Protectia Drepturilor Copilului si Politia intervin in cazul primarului din Sangeorz-Bai, care si-a filmat fiica stand dezbracata, in genunchi, in timp ce el o cearta (VIDEO)

Autoritatea Nationala pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilitati, Copii si Adoptii ANDPDCA) intervine in cazul primarului din Sangeorz-Bai care si-a filmat fiica in timp ce o pedepsea, tinand-o.

Dosar penal in cazul primarului din Sangeorz-Bai care isi umileste fiica pe video

UPDATE: Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud a deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului, in urma materialului video aparut in presa in care primarul orasului Sangeorz-Bai, Traian Ogagau, isi umileste fetita, scrie News.

Politia s-a autosesizat in cazul primarului din Sangeorz-Bai care si-a filmat fiica in timp ce o pedepsea, tinand-o dezbracata, in genunchi, cu mainile ridicate

Primarul orasului Sangeorz-Bai si candidat pentru un nou mandat, sustinut de PNL, Traian Ogagau, a intrat in atentia anchetatorilor dupa ce si-a umilit fiica si a filmat-o in timp ce o pedepseste tinand-o dezbracata, in genunchi, cu mainile deasupra capului. Politia locala a anuntat ca s-a autosesizat in acest caz. Edilul a dat vina pe campania murdara practicata de PSD, care ar fi facut sa circule in spatiul public o filmare ce tine de viata personala. El mai sustine, in context, ca PSD foloseste copiii in batalia politica. Nimic despre modul in care isi trateaza copilul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )