Libnet.ro
UNICEF

06:45

Dosar penal in cazul primarului din Sangeorz-Bai care isi umileste fiica pe video

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dosar penal in cazul primarului din Sangeorz-Bai care isi umileste fiica pe video

UPDATE: Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud a deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului, in urma materialului video aparut in presa in care primarul orasului Sangeorz-Bai, Traian Ogagau, isi umileste fetita, scrie News. continuă pe Ziarul Bursa

Autoritatea pentru Protectia Drepturilor Copilului si Politia intervin in cazul primarului din Sangeorz-Bai, care si-a filmat fiica stand dezbracata, in genunchi, in timp ce el o cearta (VIDEO)

Autoritatea Nationala pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilitati, Copii si Adoptii ANDPDCA) intervine in cazul primarului din Sangeorz-Bai care si-a filmat fiica in timp ce o pedepsea, tinand-o.

Politia s-a autosesizat in cazul primarului din Sangeorz-Bai care si-a filmat fiica in timp ce o pedepsea, tinand-o dezbracata, in genunchi, cu mainile ridicate

Primarul orasului Sangeorz-Bai si candidat pentru un nou mandat, sustinut de PNL, Traian Ogagau, a intrat in atentia anchetatorilor dupa ce si-a umilit fiica si a filmat-o in timp ce o pedepseste tinand-o dezbracata, in genunchi, cu mainile deasupra capului. Politia locala a anuntat ca s-a autosesizat in acest caz. Edilul a dat vina pe campania murdara practicata de PSD, care ar fi facut sa circule in spatiul public o filmare ce tine de viata personala. El mai sustine, in context, ca PSD foloseste copiii in batalia politica. Nimic despre modul in care isi trateaza copilul.

Dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului, in cazul primarului din Sangeorz-Bai, care si-a filmat fiica in timp ce o pedepsea, tinand-o dezbracata, in genunchi

Politistii din Bistrita-Nasaud au deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului in cazul primarului din Sangeorz-Bai, care si-a filmat fiica in timp ce o pedepsea, tinand-o dezbracata, in genunchi. Dosarul a fost intocmit cu privire la fapta savarsita.

incepe ancheta politistilor in cazul primarului care s-a filmat in timp ce isi umilea fetita minora

Copila a fost filmata dezbracata, stand in genunchi cu mainile ridicate in timp ce era certata de tatal sau si pusa sa isi ceara iertare in timp ce plangea. Politistii s-au autosesizat si desfasoara in acest moment o ancheta. Primarul risca sa i se intocmeasca dosar penal pentru rele tratamente asupra minorului.

Dosar penal pe numele Margheritei de la Clejani! Pe cine a batut fiica Vioricai si a lui Ionita

Miercuri, Politia Capitalei a anuntat deschiderea unui dosar penal pentru lovire si alte violente pe numele unei femei, fiind acuzata ca a agresat doua angajate ale unei societati comerciale. Dosar penal pe numele Margheritei de la Clejani! De altfel, sursele G4Media. ro au precizat ca este vorba chiar despre Margherita de la Clejani, fiica artistilor Viorica .

Margherita s-a ales cu un nou dosar penal. Fiica Clejanilor a batut si amenintat angajatii unei firme imobiliare

Margherita de la Clejani nu se cuminteste. Dupa ce a fost prinsa conducand pe drumurile publice sub influenta stupefiantelor, fiica Clejanilor revine in atentia autoritatilor cu acuzatii de lovire, pentru care, miercuri, politia i-a deschis dosar penal.

Margherita de la Clejani s-a ales cu dosar penal pentru agresiune. Vedeta a lovit si amenintat doua femei pe Calea Victoriei

Margherita din Clejani este din nou in centrul atentiei. Fiica lui Ionita si a Vioricai a comis-o din nou! Focoasa bruneta s-a ales cu dosar penal dupa ce a lovit si amenintat doua angajate de la o agentie im.

Un candidat din Vrancea a incercat sa corupa oamenii. A fost deschis un dosar penal

A fost deschis primul dosar penal pentru oferirea unor sume de bani oamenilor in campania electorala. Incidentul s-a petrecut in Vrancea, comuna Nereju. Un candidat la Primaria Nereju a incercat sa corupa.

Firma din Romania care a avut cei mai multi angajati in 2019. Este total neasteptat

Schimbare in economie. Magazinele Profi au ajuns sa aiba cei mai multi angajati din economia romaneasca. Astfel, Profi a depasit uzina Dacia de la Mioveni, arata datele Oficiului National al Registrului Comertului. S-a intors roata. Ce firma a avut cei mai multi angajati in anul 2019. A depasit chiar si uzinele Dacia Astfel, Profi a .

Condimentul din bucatarie care iti provoaca foame, tot timpul. Greseala majora pe care toti romanii o fac

Un anumit condiment cu care cei mai multi exagereaza in preparate nu ti aduce deloc beneficii. Ce greseala majora fac gospodinele de dragul placerilor si obiceiurilor celor dragi? Acestea prepara mancarurile la comanda membrilor familiei, dar trebuie sa foloseasca diferit un ingredient. Ingredientul din bucatarie care iti provoaca mereu foame. Gospodinele trebuie sa renunte la .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2632 seconds )