Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cazul pedofilului olandez din Alba condamnat la 10 ani de inchisoare dupa ce si-a violat nepotul de 5 ani

Adevărul Adevărul,
Cazul pedofilului olandez din Alba condamnat la 10 ani de inchisoare dupa ce si-a violat nepotul de 5 ani

Cazul pedofilului suspectat de uciderea fetitei de 11 ani din comuna Gura Sutii, judetul Dambovita, readuce in atentie un alt caz de pedofilie, care are ca autor tot un cetatean al Olandei. Este vorba despre un barbat de 77 de ani judecat in Alba dupa ce si-a violat nepotul de 5 ani. continuă pe Adevărul

Parca a imbatranit cu 10 ani! Primele declaratii si imagini cu Catalin Botezatu, dupa ce a fost operat

Catalin Botezatu a fost operat la colon, in urma cu putin timp, in Istanbul. Creatorul de moda s-a intors in Romania, duminica, in mare secret. Ai mai jos primele declaratii si imagini cu designerul. Catalin Botezatu, primele declaratii si imagini, dupa ce a fost operat Juratul de la Bravo, ai stil! a descoperit in luna .

Cum au fost aruncati pe fereastra peste 150.000 de euro de la Banca Mondiala. Scoala reabilitata de doua ori in 10 ani

Scoala centrala din comuna Santa Mare, judetul Botosani, a fost reabilitata de doua ori in ultimii 10 ani cu sume colosale cheltuite din bugetul de stat, dar si de la Banca Mondiala. Reabilitarea a inceput in 2008, dar constructorul a abandonat lucrarile. Primaria a luat-o de la capat si a reconstruit practic scoala, lucrarile anterioare fiind de proasta calitate.

SOC: Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL despre PETRE ROMAN! GATA! S-a intamplat dupa 10 ani de CASNICIE

Petre Roman si Silvia Chifiriuc formeaza o familie de 10 ani! La aniversarea celor 10 ani de la casatorie, sotia lui Petre Roman a scris un mesaj pe contul de socializare, in care ii multumeste pentru cei.

Un politist din Alba a fost prins in trafic fara asigurare la masina, chiar de un coleg. Imaginile au devenit virale - VIDEO

Un politist din localitatea Baia de Aries, judetul Alba, a fost prins in trafic in timp ce circula fara asigurarea obligatorie. Agentul a fost tras pe dreapta chiar de catre colegii sai, care i-au cerut sa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )