Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cazul profesorului din Cluj ajuns in inchisoare in China. Ministerul Justitiei anunta ca el va fi transferat in Romania

Hotnews Hotnews,
 Cazul profesorului din Cluj ajuns in inchisoare in China. Ministerul Justitiei anunta ca el va fi transferat in Romania

Profesorul din Cluj incarcerat de cativa ani intr-o inchisoare de maxima siguranta din China, unde ar fi fost torturat si obligat sa lucreze 12 ore pe zi, potrivit avocatului acestuia, va fi transferat intr-un penitenciar din Romania. Anuntul a fost facut joi de Ministerul Justitiei. El are o condamnare la opt ani de inchisoare pentru o frauda contractuala, cu prejudiciu de 80 de dolari. continuă pe Hotnews

Liderul consilierilor PSD din Cluj, ajuns la conducerea Transgaz cu sprijin politic, a anuntat ca trece la Pro Romania: Reactie filialei judetene

Liderul consilierilor judeteni PSD din Cluj, Remus Lapusan, a demisionat atat din PSD, cat si din Consiliul Judetean pentru a trece la Pro Romania. Lapusan si-a anuntat demisia printr-o postare pe.

Jaf spectaculos la casieria unei universitati din Cluj. Hotii sunt inca in libertate

Un jaf a avut loc, miercuri noapte, la Rectoratul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj-Napoca, de unde au fost sustrasi bani. in data de 3. 2019, s-a constatat de catre.

Gest impresionant facut de cativa tineri din Cluj, dupa ce au vazut o tanara lesinata pe trotuar

Gest impresionant facut de cativa tineri din Cluj, dupa ce au vazut o tanara lesinata pe trotuar. Desi se aflau in coloana, acestia au oprit ca sa-i ofere fetei primul ajutor. in scurt timp,.

Ungaria a sesizat Consiliul Europei in cazul cimitirului din Valea Uzului

Ungaria s-a adresat Comitetului de Ministri al Consiliului Europei si a solicitat intocmirea unui raport in cazul Cimitirului din Valea Uzului, relateaza agentia ungara de presa MTI, citata de Mediafax.

Transfer de marca pentru Ponta: Lapusan, lider al consilierilor PSD din Cluj si presedinte de CA la Transgaz trece la Pro Romania Reactia filialei PSD: Un ratat politic, si-a depasit de mult conditia de taran

Remus Lapusan, lider pana acum cateva zile al consilierilor judeteni din PSD, a anuntat ca isi da demisia atat din Partidul Social Democrat cat si din CJ si trece la Pro Romania. Lapusan este presedinte al Consiliului de Administratie al Transgaz, pozitie in care ajuns cu sprijinul PSD.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )