Libnet.ro
UNICEF

15:00

Gest impresionant facut de cativa tineri din Cluj, dupa ce au vazut o tanara lesinata pe trotuar

Antena3 Antena3,
Gest impresionant facut de cativa tineri din Cluj, dupa ce au vazut o tanara lesinata pe trotuar

Gest impresionant facut de cativa tineri din Cluj, dupa ce au vazut o tanara lesinata pe trotuar. Desi se aflau in coloana, acestia au oprit ca sa-i ofere fetei primul ajutor. in scurt timp,. continuă pe Antena3

Gestul facut de cativa tineri aflati intr-o masina atunci cand au vazut o fata lesinata pe trotuar. De multe ori conteaza fiecare minut

Cativa tineri aflati intro masina inmatriculata in judetul Gorj au fost fotografiati de un participant la trafic in timp ce ajutau o tanara care lesinase pe trotuar din orasul Cluj Napoca.

Tineri din Bistrita-Nasaud, banuiti de omor si talharie calificate, prinsi de politisti

Doi tineri din Bistrita-Nasaud, banuiti de omor si talharie calificate, fapte comise in Elvetia, au fost identificati si prinsi de politisti, ca urmare a unui complex de masuri, desfasurate sub.

Liderul consilierilor PSD din Cluj, ajuns la conducerea Transgaz cu sprijin politic, a anuntat ca trece la Pro Romania: Reactie filialei judetene

Liderul consilierilor judeteni PSD din Cluj, Remus Lapusan, a demisionat atat din PSD, cat si din Consiliul Judetean pentru a trece la Pro Romania. Lapusan si-a anuntat demisia printr-o postare pe.

Gest revoltator facut de un profesor! I-a taiat parul unei eleve fiindca se tot juca cu el in timpul orelor

Un profesor i-a taiat parul unei eleve fiindca aceasta nu se putea opri din a se juca cu el in timpul cursurilor. Mama lui Julian Miglionico a fost foarte revoltata de gestul profesorului si spune ca.

DigiSport: Gest uimitor facut de o mare vedeta! S-a dat jos din masina si i-a schimbat roata unui om care facuse pana

Miguel Cotto s-a retras din box in decembrie 2017, insa a ramas in memorie drept unul dintre cei mai spectaculosi si tehnici pugilisti. Portoricanul s-a remarcat insa si prin fair-play-ul din ring, dar si prin ceea ce face in afara ringului.

Un lider judetean a demisionat din PSD dupa 26 de ani in acest partid

Remus Lapusan si-a anuntat, marti, demisia atat din PSD, cat si din Consiliul Judetean Cluj, nemultumit de actuala conducere a organizatiei judetene. in urma cu douazeci si sase de ani am intrat.

Studenti violenti pe strazile din Cluj! S-au luat la bataie in timpul noptii, in zona caminelor studentesti

Mai multi studenti au fost implicati intr-o altercatie in Cluj-Napoca. Incidentul s-a petrecut sambata noaptea, in fata unui local din zona caminelor din Complexul Studentesc Hasdeu.

Iohannis, intre deschiderea anului universitar la Babes-Bolyai si reuniunea PNL din Cluj-Napoca

PNL organizeaza, luni la Cluj-Napoca, Adunarea Regionala a organizatiilor PNL Nord-Vest, presedintele Klaus Iohannis urmand sa participe la eveniment.

Transfer de marca pentru Ponta: Lapusan, lider al consilierilor PSD din Cluj si presedinte de CA la Transgaz trece la Pro Romania Reactia filialei PSD: Un ratat politic, si-a depasit de mult conditia de taran

Remus Lapusan, lider pana acum cateva zile al consilierilor judeteni din PSD, a anuntat ca isi da demisia atat din Partidul Social Democrat cat si din CJ si trece la Pro Romania. Lapusan este presedinte al Consiliului de Administratie al Transgaz, pozitie in care ajuns cu sprijinul PSD.

VIDEO Bataie generalizata intre studenti, intr-un club de noapte din Cluj

O camera de bord a surprins o altercatie, care a avut loc azi-noapte, in fata unui local din zona ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )