Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cazul Sapoca: Procurorii au extins urmarirea penala. Sunt cercetati si angajatii spitalului pentru ucidere din culpa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cazul Sapoca: Procurorii au extins urmarirea penala. Sunt cercetati si angajatii spitalului pentru ucidere din culpa

Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Buzau au decis, marti, extinderea urmaririi penale in cazul barbatului care a atacat pacientii din Spitalul de la Sapoca, a anuntat purtatorul de cuvant al Parchetului, procuror Catalin Radu. continuă pe Wall-Street Ro

Cazul crimelor de la Sapoca: in ce conditii este izolat acum agresorul Procurorii au extins urmarirea penala - neglijenta in serviciu si ucidere din culpa

Barbatul de la spitalul Sapoca care a ucis cinci pacienti si a ranit alti opt cu un stativ de perfuzie este sub tratament si pazit intr-o camera izolata, a anuntat procurorul de caz. Potrivit acestuia, s-a extins urmarirea penala in rem pentru neglijenta in serviciu.

Procurorii au inceput urmarirea penala pentru omor calificat, in cazul atacului de la Sapoca. Suspectul nu a fost inca audiat

Procurorii au inceput, duminica, urmarirea penala pentru omor calificat, in cazul atacului de la Spitalul de Neuropsihiatrie Sapoca. Suspectul nu a fost inca audiat, el fiind sedat si supravegheat de politisti. Dupa audiere, procurorii ar putea propune internarea sa nevoluntara pentru a se stabili daca a avut discernamant.

Cazul Sapoca: Procurorii au decis extinderea urmaririi penale

Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Buzau au decis, marti, extinderea urmarii penale i.

Procurorii au inceput urmarirea penala pentru omor calificat in cazul agresorului de la Sapoca

Procurorii au inceput urmarirea penala pentru infractiunea de omor calificat in cazul agresorului de.

CAZUL SAPOCA Ministrul Pintea: Pe scara ierarhica, toata lumea va raspunde in functie de responsabilitati

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat, luni, ca va lua masuri drastice in cazul Sapoca. Toti angajatii Spitalului de Psihiatrie vor raspunde pentru tragedia de la Buzau. Pe scara ierarhica,.

Noi informatii in cazul Sapoca. Dezvaluiri din ancheta. Atacatorul a fost audiat si se afla sub tratament

Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Buzau au decis, marti, extinderea urmarii penale in cazul barbatului care a atacat pacientii din Spitalul de la Sapoca, cat si a urmarii penale in rem sub.

Cazul Sapoca. Detalii infioratoare ies la lumina. Oamenii ucisi in Buzau nu sunt primele victime ale unui spital de psihiatrie. O femeie a murit de foame, iar un barbat s-a spanzurat cu pantalonii

Cazul de la Spitalul de Psihiatrie Sapoca, unde innoaptea de sambata spre duminica, un barbatde 38 de ani a atacat mai multi pacienti cu un stativ de perfuzii, loc in care si-au pierdut viata.

CAZUL SAPOCA Pacientul CRIMINAL: Am crezut ca sparg papusi, iar la ultima am vazut sange si mi-am dat seama ca am ucis oameni (surse)

Barbatul de 38 de ani, internat la Spitalul de Psihiatrie Sapoca, ar fi declarat ca a ucis mai multi pacienti cu stativul pentru perfuzie crezand ca sunt papusi. Surse apropiate anchetei au declarat pentru.

Cazul Sapoca a socat intreaga tara. Cinci pacienti au murit. Doua persoane internate in Bucuresti sunt in stare grava

Ministerul Sanatatii a transmis luni ca doua victime ale atacului de la Spitalul de Psihiatrie Sapoca, dintre cele aduse in unitati medicale din Bucuresti, se afla in stare grava. Doua femei se afla.

CAZUL SAPOCA Noi detalii din ancheta: Inculpatul a fost audiat, iar acum este internat, sub tratament si PAZA. Ce le-a spus procurorilor?!

Noi detalii in cazul infiorator de la Sapoca. Procurorul care se ocupa de dosarul in care un pacient a omorat cinci persoane si a ranit grav alte opt spune ca gresorul este internat si in acest moment tot.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )