Libnet.ro
UNICEF

05:15

Noi informatii in cazul Sapoca. Dezvaluiri din ancheta. Atacatorul a fost audiat si se afla sub tratament

Antena3 Antena3,
Noi informatii in cazul Sapoca. Dezvaluiri din ancheta. Atacatorul a fost audiat si se afla sub tratament

Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Buzau au decis, marti, extinderea urmarii penale in cazul barbatului care a atacat pacientii din Spitalul de la Sapoca, cat si a urmarii penale in rem sub. continuă pe Antena3

CAZUL SAPOCA Ministrul Pintea: Pe scara ierarhica, toata lumea va raspunde in functie de responsabilitati

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat, luni, ca va lua masuri drastice in cazul Sapoca. Toti angajatii Spitalului de Psihiatrie vor raspunde pentru tragedia de la Buzau. Pe scara ierarhica,.

CAZUL SAPOCA Noi detalii din ancheta: Inculpatul a fost audiat, iar acum este internat, sub tratament si PAZA. Ce le-a spus procurorilor?!

Noi detalii in cazul infiorator de la Sapoca. Procurorul care se ocupa de dosarul in care un pacient a omorat cinci persoane si a ranit grav alte opt spune ca gresorul este internat si in acest moment tot.

Primele informatii din ancheta masacrului de la spitalul de psihiatrie din Buzau: Pacientul e sub stricta supraveghere

Un pacient de la Spitalul de Neuropsihiatrie si Masuri pentru Siguranta Sapoca, judetul Buzau, a omorat, in noaptea de sambata spre duminica, patru pacienti si a ranit alti noua cu un stativ de.

CAZUL SAPOCA Medicul de garda, amendat cu 1.000 de lei. CINCI PACIENTI AU MURIT, alti OPT in stare GRAVA

Apar primele sanctiuni in cazul crimei de la Sapoca. Medicul de garda de la Spitalul de Psihiatrie a fost amendat cu 1. 000 de lei. Totodata, ministrul Sanatatii,Sorina Pintea, a anuntat, luni, ca va.

Cazul Sapoca: Procurorii au extins urmarirea penala. Sunt cercetati si angajatii spitalului pentru ucidere din culpa

Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Buzau au decis, marti, extinderea urmaririi penale in cazul barbatului care a atacat pacientii din Spitalul de la Sapoca, a anuntat purtatorul de cuvant al Parchetului, procuror Catalin Radu.

CAZUL SAPOCA Pacientul CRIMINAL: Am crezut ca sparg papusi, iar la ultima am vazut sange si mi-am dat seama ca am ucis oameni (surse)

Barbatul de 38 de ani, internat la Spitalul de Psihiatrie Sapoca, ar fi declarat ca a ucis mai multi pacienti cu stativul pentru perfuzie crezand ca sunt papusi. Surse apropiate anchetei au declarat pentru.

Cazul Sapoca. Detalii infioratoare ies la lumina. Oamenii ucisi in Buzau nu sunt primele victime ale unui spital de psihiatrie. O femeie a murit de foame, iar un barbat s-a spanzurat cu pantalonii

Cazul de la Spitalul de Psihiatrie Sapoca, unde innoaptea de sambata spre duminica, un barbatde 38 de ani a atacat mai multi pacienti cu un stativ de perfuzii, loc in care si-au pierdut viata.

Sorina Pintea, despre cazul Sapoca: Suspiciunea mea este ca asistentelor li s-a facut frica

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, luni, ca suspiciunea sa este ca agresorul de la Spitalul Sapoca a fost deranjat de prezenta unui alt pacient, care fusese pus in acelasi pat cu el si ca asistentelor care erau de garda li s-a facut frica, potrivit Mediafax.

Cazul Sapoca a socat intreaga tara. Cinci pacienti au murit. Doua persoane internate in Bucuresti sunt in stare grava

Ministerul Sanatatii a transmis luni ca doua victime ale atacului de la Spitalul de Psihiatrie Sapoca, dintre cele aduse in unitati medicale din Bucuresti, se afla in stare grava. Doua femei se afla.

Asociatia Pacientilor, despre cazul Sapoca: Suspiciune de malpraxis medical Colegiul medicilor se autosesizeaza: Este dificil sa apreciem

In cazul de la Sapoca Buzau), unde un barbat internat la psihiatrie a omorat patru pacienti si a ranit alti noua, s-ar putea discuta de suspiciuni de malpraxis, deoarece pacientul agresiv a fost evaluat sumar si exista riscul sa dezvolte crize, este de parere presedintele Asociatiei pentru Protectia Pacientilor, Vasile Barbu. Presedintele Colegiului Medicilor Buzau a declarat ca institutia se va sesiza in privinta tragediei de la Spitalul de Psihiatrie, insa trebuie analizate informatiile pentru a vedea cauzele, mentionand ca numarul supraveghetorilor este mic, iar consecintele deja se vad.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )