Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cazul Sorina. Judecatoria Slatina decide luni daca fetita poate pleca din tara

Hotnews Hotnews,
 Cazul Sorina. Judecatoria Slatina decide luni daca fetita poate pleca din tara

Judecatoria Slatina va decide luni daca Sorina, fetita din Baia de Arama care a fost adoptata de o familie de romani stabiliti in SUA, poate parasi tara impreuna cu parintii adoptivi. continuă pe Hotnews

Cazul Sorina. Judecatoria Slatina va analiza luni solicitarea procurorului general privind interzicerea parasirii tarii

Judecatoria Slatina a fixat termen pentru luni, 15 iulie, in cauza privind solicitarea procurorului general de emitere a unei ordonante presedintiale prin care sa fie interzisa parasirea teritoriului Romaniei.

Judecatorii vor decide luni daca Sorina poate pleca din Romania

Judecatoria Slatina decide in data de 15 iulie daca Sorina, fetita din Baia de Arama, care a fost adoptata de o familie de romani stabiliti in SUA, poate parasi tara impreuna cu parintii adoptivi, au.

Cazul Sorina. Instanta va decide in 15 iulie daca fetita poate pleca din tara

Judecatoria Slatina ar urma sa decida in 15 iulie daca Sorina, fetita din Baia de Arama care a fost adoptata de o familie de romani stabiliti in SUA, poate parasi tara impreuna cu parintii adoptivi, au anuntat vineri reprezentantii instantei. Judecatoria Slatina este a cincea instanta la care a ajuns acest dosar, deschis dupa ce procurorul general Bogdan Licu a cerut interdictie de parasire a tarii pentru Sorina.

Judecatoria Slatina a fixat termen pentru a stabili daca Sorina poate parasi tara. Procuror-sef: Cand va pleca din tara, copilul sa fie impacat cu situatia

Judecatoria Slatina, instanta in curtea careia a ajuns cererea procurorului general de interzicere a parasirii tarii in cazul fetitei de 8 ani, adoptata de sotii Sacarin stabiliti in SUA, a fixat termenul de judecata in acest caz.

Cazul Sorina. Procurorul care a luat-o pe fetita de 8 ani pentru a o duce la familia adoptiva, audiat la Sectia Speciala

Maria Piturca, procurorul care a luat-o pe Sorina, fetita de 8 ani din Baia de Arama, pentru a o duce la familia adoptiva, nu va fi suspendata din functie. Asa a decis Sectia pentru procurori a CSM. Piturca s-a prezentat, joi, la Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie pentru audieri. in acelasi timp, solicitarea procurorului general al Romaniei de revizuire a sentintei de adoptie a fost respinsa.

Cazul Sorina. Adoptia fetitei de 8 ani ramane valabila. Cererea de revizuire, respinsa de instanta

Cererea de revizuire a adoptiei internationale in cazul Sorinei, fetita din Baia de Arama adoptata de un cuplu din SUA, a fost respinsa joi de magistratii Curtii de Apel Craiova. Adoptia ramane astfel valabila.

Traian Basescu, despre cazul Sorina: Singurul care poate opri scandalul este presedintele Romaniei

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a criticat, joi seara, la TVR, implicarea procurorului in cazul Sorinei, fetita de 8 ani din Baia de Arama infiata de o familie din America, si a spus ca singurul care ar putea opri scandalul este presedintele Klaus Iohannis.

Cazul Sorina. Procurorul Maria Piturca, la audieri

Procurorul Maria Piturca, cea care a ridicat fetita de la Baia de Arama in cadrul unei proceduri de .

Cazul Sorina. Procuroarea care a intervenit in cazul fetitiei, audiata la Sectia de anchetare a magistratilor

Procurorul Maria Piturca, cea care a intervenit in cazul fetitei de 8 ani din Baia de Arama luata cu forta de la locuinta unei foste asistente maternale, s-a prezentat, joi, la Sectia de anchetare a magistratilor pentru a fi audiata.

Alina Mungiu Pippidi, despre cazul Sorina versus GRECO: Procurorii rareori gasesc ca un alt procuror greseste. Nu e nicio legatura intre mai multe garantii anticoruptie si mai putina coruptie

Politologul Alina Mungiu Pippidi a comentat, intr-un editorial publicat pe site-ul Romania Curata, situatia Sorinei, in cazul careia instanta respins cererea de revizuire a adoptiei internationale, iat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )