Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cazul Sorina. Procurorul care a luat-o pe fetita de 8 ani pentru a o duce la familia adoptiva, audiat la Sectia Speciala

Adevărul Adevărul,
Cazul Sorina. Procurorul care a luat-o pe fetita de 8 ani pentru a o duce la familia adoptiva, audiat la Sectia Speciala

Maria Piturca, procurorul care a luat-o pe Sorina, fetita de 8 ani din Baia de Arama, pentru a o duce la familia adoptiva, nu va fi suspendata din functie. Asa a decis Sectia pentru procurori a CSM. Piturca s-a prezentat, joi, la Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie pentru audieri. in acelasi timp, solicitarea procurorului general al Romaniei de revizuire a sentintei de adoptie a fost respinsa. continuă pe Adevărul

Cazul Sorina. Procurorul Maria Piturca, la audieri

Procurorul Maria Piturca, cea care a ridicat fetita de la Baia de Arama in cadrul unei proceduri de .

Cazul Sorina. Procuroarea care a intervenit in cazul fetitiei, audiata la Sectia de anchetare a magistratilor

Procurorul Maria Piturca, cea care a intervenit in cazul fetitei de 8 ani din Baia de Arama luata cu forta de la locuinta unei foste asistente maternale, s-a prezentat, joi, la Sectia de anchetare a magistratilor pentru a fi audiata.

Cazul Sorina. Procuroarea care a luat-o pe fata de la asistenta maternala ar putea afla joi daca va fi suspendata din functie

Procurorul Maria Piturca, cea care a intervenit in cazul fetitei de 8 ani din Mehedinti luata cu forta de la locuinta unei foste asistente maternale, a fost audiata miercuri la Consiliul Superior al Magistraturii CSM), care ar urma sa decida joi daca aceasta va fi suspendata din functie, asa cum a cerut Inspectia Judiciara.

Traian Basescu, despre cazul Sorina: Singurul care poate opri scandalul este presedintele Romaniei

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a criticat, joi seara, la TVR, implicarea procurorului in cazul Sorinei, fetita de 8 ani din Baia de Arama infiata de o familie din America, si a spus ca singurul care ar putea opri scandalul este presedintele Klaus Iohannis.

Procurorul care a luat-o cu forta pe Sorina, judecat de CSM. Inspectia Judiciara cere suspendarea din functie

Sectia pentru procurori a CSM discuta miercuri suspendarea din functie a Mariei Piturca, procurorul care a luat-o cu forta pe Sorina, fetita de 8 ani din Baia de Arama, pentru a o duce la familia.

Cazul Sorina. Adoptia fetitei de 8 ani ramane valabila. Cererea de revizuire, respinsa de instanta

Cererea de revizuire a adoptiei internationale in cazul Sorinei, fetita din Baia de Arama adoptata de un cuplu din SUA, a fost respinsa joi de magistratii Curtii de Apel Craiova. Adoptia ramane astfel valabila.

Cazul Sorina. Instanta ar urma sa decida miercuri daca fetita poate pleca din tara impreuna cu parintii adoptivi

Magistratii Tribunalului Olt judeca miercuri solicitarea procurorului general de impunere a interdictiei de parasire a tarii pentru Sorina, fetita de 8 ani din Baia de Arama luata cu mascatii de la o fosta asistenta maternala, dupa ce a fost adoptata de un cuplu de romani din SUA.

Cazul Sorina, pe rol, astazi, la Tribunalul Olt. Se decide daca fata poate parasi tara

Procesul in care se judeca ordonanta presedintiala emisa de procurorul general, de interzicere a parasirii tarii in cazul fetitei de 8 ani, adoptata de o familie de romani din SUA, are termen astazi la Tribunalul Olt.

Klaus Iohannis, despre cazul Sorina: E un caz complicat, cu multa tristete (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a spus, miercuri, despre cazul Sorinei, fetita din Baia de Arama infiata de o familie din SUA, ca este un caz complicat si asteapta de la autoritati sa-si faca datoria foarte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )