Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cazul Sorina: Procuroarea care a tarat-o pe asfalt pe fetita din Baia de Arama, cercetata! Inspectia judiciara propune suspendarea acesteia

B1 B1,
Cazul Sorina: Procuroarea care a tarat-o pe asfalt pe fetita din Baia de Arama, cercetata! Inspectia judiciara propune suspendarea acesteia

Procurorul Maria Piturca, cea care a tarat-o pe asfalt pe Sorina, fetita din Baia de Arama, va fi cercetata de Inspectia Judiciara, care o acuza de manifestari ce dauneaza prestigiului. continuă pe B1

Cazul Sorina. Procuroarea care a luat-o pe fata de la asistenta maternala, cercetata disciplinar Inspectia judiciara propune suspendarea acesteia

Procurorul Maria Piturca, care a intervenit in cazul fetitei de 8 ani din Mehedinti luata cu forta de la locuinta unei foste asistente maternale, este cercetata disciplinat de catre Inspectia Judiciara IJ), care o acuza de manifestari ce dauneaza prestigiului justitiei. De asemenea, Inspectia propune suspendarea procurorului, pana la finalizarea anchetei.

Saptamana decisiva pentru soarta Sorinei, fetita din Baia de Arama

Premierul Viorica Dancila a facut noi dezvaluiri cu privire la povestea fetitei din Arama, cazul copilei scoase cu forta de autoritati din casa in care a crescut si data parintilor adoptivi, poveste care a .

Premierul Romaniei, noi dezvaluiri cu privire la cazul Sorinei: Cei care au gresit vor fi pedepsiti

Premierul Viorica Dancila a facut noi dezvaluiri cu privire la povestea care a ingrozit Romania, cazul fetitei scoase cu forta de autoritati din casa in care a crescut si data parintilor adoptivi.

Cazul Sorina. Familia adoptiva a facut plangere penala impotriva procurorului general si a procurorului de caz

Avocatul familiei adoptive a Sorinei, fetita de 8 ani luata cu mascatii de la o fosta asistenta maternala dupa ce a fost data in adoptie unui cuplu de romani din SUA, a depus luni la Sectia de anchetare a magistratilor o plangere penala impotriva procurorului general Bogdan Licu si a procurorului de caz Mihaiela Moraru-Iorga, reclamand, printre altele, ca procuroarea a retinut pasaportul copilei.

Cazul Sorina. Procesul a fost stramutat la Tribunalul Olt, care va decide daca fata poate pleca in Statele Unite

Procesul Sorinei, fetita de 8 ani din Baia de Arama luata de acasa cu mascatii dupa ce a fost adoptata de un cuplu de romani din SUA, va fi stramutat la Tribunalul Olt, a decis marti Curtea de Apel Craiova. Astfel, magistratii din Olt trebuie sa decida daca fata va putea pleca in Statele Unite.

Moment decisiv pentru soarta Sorinei. Procuroarea care a bruscat-o urmeaza sa fie audiata

Soarta Sorinei, fetita bruscata de autoritati, se decide saptamana viitoare. Judecatorii trebuie sa spuna daca copila poate pleca din tara, in SUA, acolo unde locuieste familia care a.

Cazul Sorina. Plangere penala impotriva procurorilor Sectiei Speciale. Familia adoptiva acuza presiuni

Avocatul familiei adoptive a Sorinei a depus, la Sectia de anchetare a magistratilor, o plangere pe numele procurorului Mihaiela Moraru-Iorga si al procurorului general Bogdan Licu pentru modul in care au actionat in cauza privind adoptia fetitei din Mehedinti.

Cazul Sorina. Coruptia si amoralitatea unui sistem putred si vicios, protejat de autoritatile statului roman

Procurorul-general interminar, Bogdan Licu, sesizat la solicitarea senatorului Vlad Alexandrescu, facuta pe Facebook, a ignorat, cu buna-stiinta sau din ignoranta, la fel ca demnitarul public, ales in Senatul Romaniei, interesul superior al copilului.

Noi audieri in cazul Sorinei, fetita din Baia de Arama

Angajatul de la Protectia Copilului care s-a ocupat de dosarul Sorinei, fetita care a devenit un caz national supus atentiei tuturor institutiilor din tara, a ajuns la Sectia Speciala, in fata.

edu.ro BAREM ROMANA BAC 2019. Acesta este subiectul la care elevii puteau gresi din neatentie

Probele scrise din prima sesiune a examenului national de Bacalaureat 2019 au inceput luni.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2926 seconds )