Libnet.ro
UNICEF

18:00

Saptamana decisiva pentru soarta Sorinei, fetita din Baia de Arama

Antena3 Antena3,
Saptamana decisiva pentru soarta Sorinei, fetita din Baia de Arama

Premierul Viorica Dancila a facut noi dezvaluiri cu privire la povestea fetitei din Arama, cazul copilei scoase cu forta de autoritati din casa in care a crescut si data parintilor adoptivi, poveste care a . continuă pe Antena3

Documentul care face lumina in cazul Sorinei, fetita din Baia de Arama

Oana Zamfir si Adrian Ursu auprezentat, vineriseara, la Exces de Putere, un document in exclusivitate in ceea ce o priveste pe Sorina,fetita care a devenit un caz national supus atentiei.

Moment decisiv pentru soarta Sorinei. Procuroarea care a bruscat-o urmeaza sa fie audiata

Soarta Sorinei, fetita bruscata de autoritati, se decide saptamana viitoare. Judecatorii trebuie sa spuna daca copila poate pleca din tara, in SUA, acolo unde locuieste familia care a.

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, noi dezvaluiri privind averea nejustificata: ANI a facut o cercetare si a aratat ca nu exista niciun fel de ilegalitate

ANI a sesizat procurorii pentru verificarea averii edilului din Baia Mare, Catalin Chereches, dupa ce inspectorii Agentiei de Integritate au constatat ca acesta nu poate justifica suma de 2,7 milioane de.

Primarul din Baia Mare, reactie in legatura cu averea nejustificata: Mama mea avea banii in cont din vanzarea unui imobil si mi i-a tranferat in numerar

UPDATEANI a sesizat procurorii pentru verificarea averii edilului din Baia Mare, Catalin Chereches, dupa ce inspectorii Agentiei de Integritate au constatat ca acesta nu poate justifica suma de 2,7.

Plangere penala pe numele procurorului care a ridicat-o pe Sorina din Baia de Arama. Familia adoptiva a luat decizia

Cazul Sorinei, fetita ridicata cu mascatii de la resedinta asistentilor maternali ramasi fara acreditari de catre procuroarea Maria Piturca, ia amploare. Procurorul general a cerut stoparea iesirii din Romania a micutei pana la efectuarea de verificari complete privind adoptia si starea micutei, lucru pentru care a primit o plangere penala din partea actualei familii a .

Ce au declarat parintii adoptivi ai Sorinei din Baia de Arama, dupa audieri. Oamenii sunt resemnati

Parchetul General a facut o cerere, in cadrul zilei de luni, pentru a putea interzice parintilor adoptivi plecarea din Romania alaturi de Sorina. Acest lucru se va intampla pana la administrarea probelor din dosarele penale care sunt deja deschise. Ce au declarat parintii adoptivi ai micutei la audieri? Audieri: Ce au declarat parintii Sorinei? Cuplul .

Ion Cristoiu, ipoteza cu privire la cazul fetitei din Baia de Arama: Este ceva in neregula cu aceasta adoptie internationala

Jurnalistul Ion Cristoi a reactionat vineri seara la Antena 3, cu privire la cazul fetitei din Baia de Arama care a devenit un subiect de interes national pentru presa, cat si pentru cetatenii.

Primarul din Baia Mare, dupa sesizarea ANI privind averea sa nejustificata: in 2009 am primit un dar, o donatie din partea mamei mele, de un milion si jumatate de euro

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, in cazul caruia Agentia Nationala de Integritate a constatat diferente nejustificate de aproape 3 milioane de lei intre avere si venituri sustine ca acest dosar impotriva sa a fost facut la presiuni. El a sustinut ca in 2009 a primit un dar, o donatie de un milion si jumatate de euro de la mama sa, care avea banii din vanzarea unui imobil.

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereche suspectat de fals in declaratii

Agentia Nationala de Integritate ANI) a anuntat, luni, ca a constatat existenta unei diferente nejustificate in cuantum de 2,7 milioane de lei intre averea dobandita si veniturile realizate de catre primarul din Baia Mare, Catalin Chereches. ANI a precizat ca a fost sesizata Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Cluj. De asemenea, primarul este suspectat e fals in declaratii, fiind sesizati procurorii.

Al doilea caz Sorina: O fetita din Bocsa, pe cale sa fie despartita de familia asistentului maternal care a crescut-o

Cazul Sorinei se repeta. O fetita de 7 ani din orasul Bocsa, judetul Caras Severin, este pe punctul de a fi luata din sanul familiei asistentilor maternali pentru a fi data spre adoptie unei familii din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )