Libnet.ro
UNICEF

08:46

Cazul Sorina, pe rol, astazi, la Tribunalul Olt. Se decide daca fata poate parasi tara

Adevărul Adevărul,
Cazul Sorina, pe rol, astazi, la Tribunalul Olt. Se decide daca fata poate parasi tara

Procesul in care se judeca ordonanta presedintiala emisa de procurorul general, de interzicere a parasirii tarii in cazul fetitei de 8 ani, adoptata de o familie de romani din SUA, are termen astazi la Tribunalul Olt. continuă pe Adevărul

Tribunalul Olt a amanat pentru joi solicitarea in cazul Sorinei, pentru interzicerea parasirii Romaniei

Tribunalul Olt judeca miercuri solicitarea procurorului general de emitere a unei ordonante presedintiale prin care sa fie interzisa parasirea teritoriului Romaniei de catre Sorina, fetita din judetul.

Tribunalul Olt a stabilit cand judeca daca Sorina Sacarin poate parasi tara. Trei procese care o vizeaza pe fetita adoptata se judeca in aceeasi zi

Trei termene, in trei procese diferite, toate vizand-o pe Sorina Sacarin, fata de 8 ani data spre adoptie unui cuplu de romani stabiliti in America, se judeca in aceeasi zi, Tribunalul Olt stabilind termen pentru ordonanta presedintiala de interzicere a parasirii tarii.

Judecatorii si-au pasat, din nou, de la unii la altii luarea unei decizii in cazul Sorina: Tribunalul Olt si-a declinat competenta in privinta parasirii tarii de catre fetita

Instantele de judecata par sa isi paseze de la unele la altele responsabilitatea luarii unei decizii in cazul Sorinei, fetita de 8 ani din Baia de Arama, care a fost adoptata de o familie de romani stabiliti.

Cazul Sorina. Instanta ar urma sa decida miercuri daca fetita poate pleca din tara impreuna cu parintii adoptivi

Magistratii Tribunalului Olt judeca miercuri solicitarea procurorului general de impunere a interdictiei de parasire a tarii pentru Sorina, fetita de 8 ani din Baia de Arama luata cu mascatii de la o fosta asistenta maternala, dupa ce a fost adoptata de un cuplu de romani din SUA.

Cazul Sorina. Procuroarea care a luat-o pe fata de la asistenta maternala ar putea afla joi daca va fi suspendata din functie

Procurorul Maria Piturca, cea care a intervenit in cazul fetitei de 8 ani din Mehedinti luata cu forta de la locuinta unei foste asistente maternale, a fost audiata miercuri la Consiliul Superior al Magistraturii CSM), care ar urma sa decida joi daca aceasta va fi suspendata din functie, asa cum a cerut Inspectia Judiciara.

Klaus Iohannis, despre cazul Sorina: E un caz complicat, cu multa tristete (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a spus, miercuri, despre cazul Sorinei, fetita din Baia de Arama infiata de o familie din SUA, ca este un caz complicat si asteapta de la autoritati sa-si faca datoria foarte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )