Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cazul ursului lasat sa agonizeze pe sosea: IPJ Harghita anunta deschiderea unui dosar penal pentru braconaj, dupa ce animalul a fost ucis

B1 B1,
Cazul ursului lasat sa agonizeze pe sosea: IPJ Harghita anunta deschiderea unui dosar penal pentru braconaj, dupa ce animalul a fost ucis

Reprezentantii Inspectoratul de Politie al Judetului Harghita au deschis un dosar penal in cazul ursului care a fost ucis dupa ce a fost lasat sa agonizeze timp de 18 ore pe marginea drumului, intre Sovata si Pr. continuă pe B1

Cad primele capete in cazul ursului lasat sa agonizeze 18 ore pe marginea drumului. Prefectul de Harghita, demis de Guvernul Orban

Ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, a decis demiterea prefectului judetului Harghita, in urma proastei gestionari a situatiei ursului lovit sambata seara de o masina, intre localitatile Praid si Sovata. Ursul a fost lasat sa agonizeze mai mult de 18 ore pana sa fie tranchilizat si apoi eutanasiat.

Ministrul de Interne anunta masuri in cazul ursului ucis: Voi declansa o verificare pentru a constata daca au fost respectate toate dispozitiile. Prefectul din Harghita nu a respectat legea si nu a avut consideratie fata de animalul ranit (VIDEO)

Ancheta continua in Harghita in cazul ursului care a fost lasat sa agonizeze timp de 18 ore pe marginea drumului dupa ce a fost lovit de o masina, iar in cele din urma a fost ucis. Dupa ce a anuntat ca il.

Ministrul Mediului reactioneaza in scandalul ursului lasat sa agonizeze in Harghita: E inuman! Legislatia e foarte clara

Ministrul Mediului a intervenit, in exclusivitatea, la Antena 3,in scandalul ursului care agonizeaza de zeci de ore in Harghita. Costel Alexe sustine ca e inuman ce s-a intmplat, iar birocratia si.

Ministrul Mediului, despre ursul ranit, abandonat pe sosea ore intregi: Este inuman sa lasi un animal sa agonizeze atat timp cat nimic din lege nu te impiedica sa intervii (VIDEO)

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a declarat duminica, in cadrul Stirilor B1 TV, ca in cazul ursului care a fost lovit sambata seara de o masina pe un drum din Harghita, primii care ar fi trebuit sa.

Dosar penal in cazul ursului care a agonizat 18 ore pe sosea in Harghita

Reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului Harghita au declarat ca ursul care a agonizat pe sosea, intre Sovata si Praid, a fost impuscat de catre vanatori, dupa ce a fost tranchilizat, iar in.

Cazul ursului care a agonizat pe marginea drumului: Ministrul Vela il demite pe prefectul de Harghita

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, a demarat procedura de demitere a prefectului judetului Harghita, Jean-Adrian Andrei pentru modul in care autoritatile judetene au gestionat situatia ursului lovit seara trecuta de o masina, intre localitatile Praid si Sovata.

Presedintele CJ Harghita, dupa cazul ursului care a agonizat aproape o zi pe marginea soselei: Trebuie sa avem dreptul sa intervenim la nivel local

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Harghita, Borboly Csaba, considera ca autoritatile locale trebuie sa aiba dreptul sa ia decizia si sa poata interveni la nivel local in situatii precum cea a ursului ranit la Praid, transmite Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )