Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Mediului, despre ursul ranit, abandonat pe sosea ore intregi: Este inuman sa lasi un animal sa agonizeze atat timp cat nimic din lege nu te impiedica sa intervii (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Mediului, despre ursul ranit, abandonat pe sosea ore intregi: Este inuman sa lasi un animal sa agonizeze atat timp cat nimic din lege nu te impiedica sa intervii (VIDEO)

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a declarat duminica, in cadrul Stirilor B1 TV, ca in cazul ursului care a fost lovit sambata seara de o masina pe un drum din Harghita, primii care ar fi trebuit sa. continuă pe B1

Ministrul Mediului, despre ursul care agonizeaza pe marginea drumului: Este inuman. Atributia de interventie era a Jandarmeriei si a DSV

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a declarat, duminica, in cazul ursului ranit, lasat sa agonizeze pe un drum din Harghita, ca veterinarul din zona nu avea tranchilizant si a fost trimis un alt medic pentru a adormi ursul si sa-l ingrijeasca, insa atributia de interventie era a Jandarmeriei si a DSV, transmite Mediafax.

Urs lovit de masina, lasat in AGONIE 18 ore - Ministrul Mediului a IZBUCNIT: E inuman

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a declarat in cazul ursului ranit, lasat sa agonizeze pe un drum d.

Ministrul Mediului reactioneaza in scandalul ursului lasat sa agonizeze in Harghita: E inuman! Legislatia e foarte clara

Ministrul Mediului a intervenit, in exclusivitatea, la Antena 3,in scandalul ursului care agonizeaza de zeci de ore in Harghita. Costel Alexe sustine ca e inuman ce s-a intmplat, iar birocratia si.

Ministrul Economiei, despre dosarul penal: Retinerea mea, dosar politic. Am fost prima victima a PSD

Ministrul Economiei a venit cu clarificari dupa ce in spatiul public a circulat informatii despre un dosar penal in care a fost implicat. Virgil Popescu a declarat la Antena 3 ca acel dosar a fost unul politic.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2442 seconds )