Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cazuri incredibile inscrise in Cartea Recordurilor Sexuale: cel mai mare penis, cel mai larg vagin si orgia cu cei mai multi participanti

Adevărul Adevărul,
Cazuri incredibile inscrise in Cartea Recordurilor Sexuale: cel mai mare penis, cel mai larg vagin si orgia cu cei mai multi participanti

The Guinness Book of Records are o replica numita Sex World Records, dar aceasta din urma este dedicata numai recordurilor sexuale din intreaga lume. Cartea Recordurilor Sexuale include informatii despre posesorul celui mai mare penis din lume, despre cea mai batrana prostituata sau despre femeia cu cel mai puternic vagin. continuă pe Adevărul

Cel mai nou Tomb Raider este disponibil gratuit pe mobile [VIDEO]

Lara Croft: Relic Run este numele celui mai nou episod din populara serie Tomb Raider. in acelasi timp, este un titlu free-to-play disponibil pe iOS si Android. Fanii jocurilor Tomb Raider se vor bucura sa afle ca, fara prea multe surle si trambite, cei de la Square Enix au anuntat zilele trecute noul Lara Croft [] Cel mai nou Tomb Raider este disponibil gratuit pe mobile [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Depozitele bancare din Grecia au atins cel mai scazut nivel din peste 10 ani

Depozitele bancare din Grecia au coborat in aprilie la 139,4 miliarde euro, cel mai redus nivel din peste 10 ani, in conditiile in care populatia, ingrijorata de blocajul negocierilor dintre Guvern si creditorii internationali, a retras din conturi.

REVISTA PRESEI: Cum a ajuns Mihai Viteazul cel mai daunator mit

Din ziarele de vineri, aflam cum se pregatesc marii comercianti pentru reducerea TVA la 9%, cum a ajuns Mihai Viteazul cel mai daunator mit, cum vor evolua cotatiile de pe pietele de obligatiuni, Romania este la cel putin 50 de ani distanta de ceea ce vedem astazi dezvoltat in Occident privind infrastructura, dar si ca retailerul belgian Mega Image a ajuns la 21 de supermarketuri nonstop, in Bucuresti.

Cel mai iubit telefon al rusilor va avea doi succesori: ce noutati aduce YotaPhone 3

YotaPhone 2, unul dintre cele mai interesante telefoane de pe piata, va avea parte de doi succesori. Ce ne pregatesc rusii pentru viitor. Primul dispozitivu YotaPhone nu s-a bucurat de un succes enorm, in ciuda faptului ca a starnit curiozitatea tuturor prin cele doua display-uri cu care era dotat. Urmatorul telefon produs de cei de [] Cel mai iubit telefon al rusilor va avea doi succesori: ce noutati aduce YotaPhone 3 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Nisa: Un adolescent a stabilit recordul pentru cel mai mare selfie din lume. Tanarul a surprins 2.530 de oameni intr-o singura fotografie (VIDEO)

Recordul mondial pentru cel mai mare selfie din lume a fost stabilit saptamana aceasta de un adolescent din Nisa care a reusit sa faca o fotografie in care apar 2. 530 de persoane, informeaza lalibre. be. Tom.

Transalpina, intr-o neterminata renovare. Cel mai inalt drum din Romania arata deplorabil

Transalpina, cel mai inalt drum din Romania, arata deplorabil. Gropile, bolovanii uriasi cazuti pe carosabil si lipsa parapetilor fac din acest traseu unul de cosmar pentru turisti. Drumul Regelui, asa cum.

Irina Begu: Cel mai slab meci al meu din ultima vreme, dar nu suntem roboti, ne trezim si in cate o zi in care nu nimeresti terenul

In ciuda eliminarii de la Roland Garros, Irina Begu e bucuroasa de progresul inregistrat in ultimele sase luni. Acum pot sa joc de la egal la egal cu oricine, indiferent de clasament. Vin acasa si stiu la ce mai am de lucrat.

Eruptia unui vulcan ridica gradul de alerta la cel mai inalt nivel. TOTI locuitorii au fost EVACUATI (VIDEO)

Eruptia brusca a unui vulcan din insula japoneza Kuchinoerabu-jima a obligat autoritatile nipone sa ridice nivelul de alerta la cea mai inalta cota, intreaga zona fiind evacuata. Potrivit NHK, toti cei 137.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )