Libnet.ro
UNICEF

14:45

CBRE: Peste 343 milioane euro - investitiile in imobiliare, anul trecut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CBRE: Peste 343 milioane euro - investitiile in imobiliare, anul trecut

Totalul investitiilor imobiliare s-a ridicat, anul trecut, la peste 343 de millioane de euro, in crestere cu mai mult de 100% fata de volumul investitional din 2012, potrivit raportului de cercetare realizat de CBRE. continuă pe Ziarul Bursa

Producatorul american de tablete si smartphone-uri Vonino a vandut de 8 milioane euro in tara anul trecut si estimeaza 14 milioane euro in acest an

Compania americana Vonino, prezenta in tara prin distribuitorul Advanced Technologies, spune ca a vandut pe plan local 65. 000 de tablete si 15. 000 de smartphone-uri anul trecut, cand cifra de afaceri a fost de 8 milioane euro. Compania, care a lansat acum la targul CeBit Hanovra trei noi tablete si un model de smartphone, estimeaza afaceri de 14 milioane euro pe plan local in acest an.

Fonduri europene de peste 22 de milioane de euro, puse la bataie pentru microintreprinderi, in programul regional

Noi proiecte destinate microintreprinderilor vor primi finantari europene in valoare totala maxima de peste 22 de milioane de euro, in trei regiuni de dezvoltare ale tarii, in cadrul Programului Operational Regional, a informat joi Autoritatea de Management pentru POR.

Circuitul F1 Nurburgring, vandut pentru 100 milioane euro. Revitalizarea unei legende.

Circuitul F1 Nurburgring, Germania, care a gazduit in istoria sa peste 30 de curse de Formula 1, a fost vandut unui producator de piese auto, Capricorn Group, intr-o tranzactie estimata la peste 100 milioane euro, conform Bloomberg, citat de Auto News. Capricorn Group si-a luat anagajmentul unor investitii de 25 milioane euro in pista care de-a lungul timpului a avut numeroase atributii: karting, formula 1, testare de masini. Firma care administreaza circuitul Nurburgring GmbH era .

Germania a cumparat circuitul de Formula 1 supranumit Iadul Verde cu 100 milioane euro: Peste 200 de persoane au murit pe Nurburgring

Compania Capricorn din Germania a achizitionat Nurburing, supranumit Iadul Verde, cu suma de 100 milioane euro. Aici peste 200 de persoane si-au pierdut viata, potrivit GTSpirit. Circuitul are 21 kilometri.

Firma Capricorn a cumparat circuitul de Formula 1 supranumit Iadul Verde cu 100 milioane euro: Peste 200 de persoane au murit pe Nurburgring

Compania Capricorn din Germania a achizitionat Nurburing, supranumit Iadul Verde, cu suma de 100 milioane euro. Aici peste 200 de persoane si-au pierdut viata, potrivit GTSpirit. Circuitul are 21 kilometri.

BNR ar putea plati peste 3 mil. euro pentru bilete de avion.

BNR estimeaza ca va plati pana la 3,1 milioane euro, inclusiv TVA, pentru bilete de avion in urmatorii trei ani, prezentand ofertantilor interesati drept destinatii orientative Frankfurt, Bruxelles si Viena, informeaza Mediafax. Ca regula generala, demnitarii/salariatii/delegatii autoritatii contractante efectueaza deplasari prin cele mai rapide si mai economice mijloace de calatorie raportate la natura si urgenta deplasarii. In componenta unei delegatii pot exista atat membri care au statut .

va construi in Spania primul sau parc de distractii din Europa, cu o investitie de 100 milioane euro

Va avea din 2016 langa Barcelona primul sau parc tematic european in care se va gasi si un montagne-rousse, un hotel si simulatoare de condus. Investitia va fi de 100 milioane euro, iar are deja un parc de distractii in Abu Dhabi, dorind sa mai construiasca inca unul in Asia.

Uniunea Europeana va aloca Romaniei 61 milioane euro pentru securizarea frontierelor

Romania va primi cel putin 61 milioane euro, dupa ce Parlamentul European a aprobat, joi, alocarea a 2,6 miliarde de euro, in perioada 2014-2020, pentru securizarea frontierelor externe ale Uniunii Europene,.

Enel a inregistrat in Romania un profit operational de 289 milioane de euro, in crestere cu 25% datorita cresterii preturilor la energie

Grupul italian Enel, distribuitor si furnizor de energie electrica in Banat, Dobrogea si Muntenia, inclusiv in zona Capitalei, a inregistrat anul trecut un profit operational de 289 milioane euro in Romania, in urcare cu 25%, datorita veniturilor mai mari generate de cresterea preturilor la energie.

Lichiditate de peste 1,5 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 6. 673,43 lei 1. 820,72 euro).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )