Libnet.ro
UNICEF

22:45

Circuitul F1 Nurburgring, vandut pentru 100 milioane euro. Revitalizarea unei legende.

România Liberă România Liberă,
Circuitul F1 Nurburgring, vandut pentru 100 milioane euro. Revitalizarea unei legende.

Circuitul F1 Nurburgring, Germania, care a gazduit in istoria sa peste 30 de curse de Formula 1, a fost vandut unui producator de piese auto, Capricorn Group, intr-o tranzactie estimata la peste 100 milioane euro, conform Bloomberg, citat de Auto News. Capricorn Group si-a luat anagajmentul unor investitii de 25 milioane euro in pista care de-a lungul timpului a avut numeroase atributii: karting, formula 1, testare de masini. Firma care administreaza circuitul Nurburgring GmbH era . continuă pe România Liberă

Circuitul de Formula 1 Nurburgring a fost vandut pentru 100 mil. euro. Afla cumparatorul

Circuitul Nurburgring din Germania a fost cumparat de producatorul de piese auto Capricorn Group intr-o tranzactie care coteaza proprietatea la peste 100 milioane euro, compania angajandu-se la investitii de 25 milioane euro pentru dezvoltarea.

Producatorul american de tablete si smartphone-uri Vonino a vandut de 8 milioane euro in tara anul trecut si estimeaza 14 milioane euro in acest an

Compania americana Vonino, prezenta in tara prin distribuitorul Advanced Technologies, spune ca a vandut pe plan local 65. 000 de tablete si 15. 000 de smartphone-uri anul trecut, cand cifra de afaceri a fost de 8 milioane euro. Compania, care a lansat acum la targul CeBit Hanovra trei noi tablete si un model de smartphone, estimeaza afaceri de 14 milioane euro pe plan local in acest an.

MFP a imprumutat 100 milioane lei

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat astazi 100 milioane lei prin obligatiuni cu o maturitate reziduala de noua ani, exact cat si-a propus, la un randament de 5,3%, aproape de cotatia din piata secundara pentru acest instrument, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

UEFA doneaza 100.000 euro Crucii Rosii, o traditie continuata de Philipp Lahm.

Forul european doneaza Crucii Rosii un cec in valoare de 100. 000 euro, reprezentand premiul oferit anual celui mai votat fotbalist al siteului uefa. com. Philipp Lahm, de la Bayern Munchen, castigatorul de anul acesta, este cel care va inmana cecul reprezentantilor organizatiei. UEFA continua traditia prin care ofera premiul celui mai votat fotbalist Comitetului International al Crucii Rosii CICR), pentru al saptelea an consecutiv. De aceasta data banii vor fi folositi pentru programele de .

Enel a inregistrat in Romania un profit operational de 289 milioane de euro, in crestere cu 25% datorita cresterii preturilor la energie

Grupul italian Enel, distribuitor si furnizor de energie electrica in Banat, Dobrogea si Muntenia, inclusiv in zona Capitalei, a inregistrat anul trecut un profit operational de 289 milioane euro in Romania, in urcare cu 25%, datorita veniturilor mai mari generate de cresterea preturilor la energie.

Lichiditate de peste 1,5 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 6. 673,43 lei 1. 820,72 euro).

Uniunea Europeana ofera Ucrainei reduceri de taxe vamale evaluate la 500 milioane euro pe an

Comisia Europeana a propus, marti, Ucrainei, reduceri de taxe vamale evaluate la circa 500 de milioane de euro pe an, in cadrul unui vast plan de ajutor anuntat saptamana trecuta, informeaza AFP. Am decis o.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )