Libnet.ro
UNICEF

11:15

CCIR se alatura protestului sieu siCCIR

Adevărul Adevărul,
CCIR se alatura protestului sieu siCCIR

Camera de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) se alatura campaniei Romania vrea autostrazi, initiat de omul de afaceri Stefan Mandachi, cel care a construit primul si singurul metru de autostrada din Moldova, pentru care a cheltuit 4. 500 de euro si care va fi inaugurat in timpul protestului national de 15 minute. continuă pe Adevărul

Studentii se alatura protestului sieu fata de lipsa autostrazilor in Romania

Studentii vor sa formeze o autostrada umana, vineri, de la ora 15. 00, in Piata Universitatii din Bucuresti, pentru cel putin un sfert de ora. in acest mod, Uniunea Studentilor din Romania USR) si Forumul Tinerilor din Romania FTR) se alatura initiativei sieu initiate de omul de afaceri sucevean Stefan Mandachi pentru autostrazi in Romania.

Paralela 45 se alatura protestului sieu: Fara autostrazi nu exista turism in Romania

Agentia de turism Paralela 45 se alatura campaniei Romania are nevoie de autostrazi si isi intrerupe activitatea pentru 15 minute pe 15 martie la ora 15:00 In sfertul de ora dedicat protestului nu vor putea fi facute rezervari online.

Primarul Iasului se alatura protestului sieu si va suspenda activitatea primariei pentru 15 minute. Tara are nevoie de o retea de autostrazi

Mihai Chirica, edilul-sef al municipiului Iasi, a declarat ca se va alatura protestului initiat de omul de afaceri Stefan Mandachi, romanul care a construit primul metru de autostrada din Moldova.

Teodorovici se alatura protestului pentru autostrazi sieu

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat vineri ca se alatura protestului pentru autostrazi sieu, spunand ca toti romanii vor autostrazi.

sieu - Romania vrea autostrazi: Primarii, mall-uri si licee se alatura protestului pentru construirea infrastructurii

Mai multe institutii din Romania se alatura protestului pentru constructia de autostrazi. Lansat de antreprenorul sucevean Stefan Mandachi, manifestul 15 minute a luat amploare in toata.

Ministrul Eugen Teodorovici spune ca se alatura protestului pentru autostrazi

Ministrul Eugen Teodorovici a anuntat vineri ca se alatura protestului pentru autostrazi sieu, spunand ca va cobori in fata ministerului, unde si-au anuntat prezenta mai multi manifestanti.

VIDEO Mesajul Ambasadei Suediei la Bucuresti, postat in momentul protestului sieu

Ambasada Suediei la Bucuresti s-a alaturat simbolic protestului sieu, postand pe Facebook, in momentul in care romanii au manifestat pentru autostrazi, un videoclip si un mesaj despre planul national de infrastructura al Guvernului de la Stockholm, pentru perioada 2018-2019, care insumeaza 66 de miliarde de euro. Mesajul se incheie cu sieu.

A plecat, Chiparosu! Discoteca Teodorovici s-a pitit in minister in timpul protestului sieu

Eugen discoteca Teodorovici s-a pitit in minister in timpul protestului sieu, manifest pentru constructia de autostrazi in Romania. Desi declarase chiar vineri ca sustine initiativa si ca va.

Greva nationala de 15 minute. Mihai Chirica, primarul Iasului, se alatura protestului. La fel fac 4 primari din Gorj

Mihai Chirica, primarul Iasului, se alatura protestului simbolic de un sfert de ora de vineri, 15 martie, de la ora 15. E nevoie sa atragem atentia asupra necesitatii construirii de autostrazi, a declarat Mihai Chirica pentru radio Digi FM, hotarat sa suspende activitatea in primarie pentru 15 minute. Primarul Iasului i-a indemnat si pe ceilalti [] .

BCR, cea mai mare banca din Romania, se alatura protestului pentru autostrazi: SiNOI

BCR, cea mai mare banca din Romania, se alatura protestului 15 minute. Romania are nevoie de autostrazi. Si de o banca pregatita sa le finanteze. SiNOI, e textul postat de BCR pe contul de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )