Libnet.ro
UNICEF

19:45

CCR a admis sesizarea iCCJ si a Avocatului Poporului privind impozitarea pensiilor speciale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CCR a admis sesizarea iCCJ si a Avocatului Poporului privind impozitarea pensiilor speciale

Curtea Constitutionala a admis marti obiectiile de neconstitutionalitate formulate de Avocatul Poporului si de inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) cu privire la impozitarea pensiilor speciale cu pana la 85%, au spus surse juridice, pentru News. ro. Prin urmare, Legea pentru completarea Codului Fiscal in sensul impozitarii pensiilor speciale este neconstitutionala si se va reintoarce in Parlament pentru a fi pusa in acord cu decizia CCR, scrie News. continuă pe Ziarul Bursa

CCR discuta marti sesizarea iCCJ si a Avocatului Poporului privind impozitarea pensiilor speciale

Curtea Constitutionala dezbate marti obiectiile de neconstitutionalitate formulate de Avocatul Poporului si de inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) cu privire la impozitarea pensiilor speciale cu pana la 85%.

PNL, dupa ce CCR a admis sesizarea referitoare la impozitarea pensiilor speciale: Judecatorii CCR au judecat o speta care ii priveste direct

PNL a transmis, marti, dupa ce Curtea Constitutionala a admis sesizarea referitoare la impozitarea pensiilor speciale ca 6 din cei 9 judecatori ai CCR, in frunte cu presedintele Valer Dorneanu, au pensii speciale, ceea ce inseamna ca judecatorii CCR au judecat o speta care ii priveste direct.

CCR ar putea pronunta o decizie referitoare la legea privind noul sistem de impozitare a pensiilor de serviciu

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) ar putea pronunta marti o decizie pe sesizarile Avocatului Poporului si inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) in legatura cu Legea privind noul sistem de impozitare a pensiilor de serviciu, care prevede impozitarea cu 85% a pensiilor care depasesc suma de peste 7. 000 lei, scrie Agerpres. CCR a amanat de mai multe ori luarea unei decizii in acest caz. Pe 17 iunie, Camera Deputatilor a votat modificarea si completarea Legii 2272015 privind Codul fiscal, care are ca obiect de reglementare instituirea unei taxe pe veniturile si indemnizatiile pentru limita de varsta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )