Libnet.ro
UNICEF

20:15

CCR ar putea pronunta o decizie referitoare la legea privind noul sistem de impozitare a pensiilor de serviciu

Hotnews Hotnews,
 CCR ar putea pronunta o decizie referitoare la legea privind noul sistem de impozitare a pensiilor de serviciu

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) ar putea pronunta marti o decizie pe sesizarile Avocatului Poporului si inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) in legatura cu Legea privind noul sistem de impozitare a pensiilor de serviciu, care prevede impozitarea cu 85% a pensiilor care depasesc suma de peste 7. 000 lei, scrie Agerpres. CCR a amanat de mai multe ori luarea unei decizii in acest caz. Pe 17 iunie, Camera Deputatilor a votat modificarea si completarea Legii 2272015 privind Codul fiscal, care are ca obiect de reglementare instituirea unei taxe pe veniturile si indemnizatiile pentru limita de varsta. continuă pe Hotnews

CCR ar putea pronunta o decizie referitoare la impozitatea cu pana la 85% a pensiilor speciale peste 7.000 de lei

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) ar putea pronunta marti o decizie pe sesizarile Avocatului Poporului si inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) in legatura cu Legea privind noul sistem de impozitare a pensiilor de serviciu, care prevede impozitarea cu 85% a pensiilor care depasesc suma de peste 7. 000 lei, transmite Agerpres.

UPDATE Decizie CCR: Impozitarea pensiilor speciale este neconstitutionala

Legea privind noul sistem de impozitare a pensiilor speciale, care prevede impozitarea cu 85% a pensiilor de serviciu ce depasesc suma de 7. 000 de lei, este neconstitutionala, a decis marti Curtea Constitutionala.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )