Libnet.ro
UNICEF

14:15

CCR a amanat pentru 30 septembrie decizia privind impozitarea pensiilor speciale (VIDEO)

B1 B1,
CCR a amanat pentru 30 septembrie decizia privind impozitarea pensiilor speciale (VIDEO)

Curtea Constitutionala a amanat luarea unei decizii pe sezisarile depuse de Avocatul Poporului si de inalta Curte de Casatie si Justitie privind impozitarea pensiilor speciale cu pana la 85%. Dezbaterea. continuă pe B1

CCR a amanat pentru 30 septembrie decizia cu privire la impozitarea pensiilor speciale

Curtea Constitutionala CCR) a amanat marti pana pe 30 septembrie o decizie in privinta impozitarii cu 85% a pensiilor speciale de peste 7. 000 de lei, au declarat surse din cadrul Curtii pentru G4Media. ro.

CCR a amanat pentru septembrie decizia privind impozitarea pensiilor speciale Cum explica Augustin Zegrean ca judecatorii sunt independenti fata de cei care i-au numit (VIDEO)

Curtea Constitutionala a amanat luarea unei decizii pe sezisarile depuse de Avocatul Poporului si de inalta Curte de Casatie si Justitie privind impozitarea pensiilor speciale cu pana la 85%. Dezbaterea.

Curtea Constitutionala amana pana in 30 septembrie o decizie privind impozitarea suplimentara a pensiilor speciale

Curtea Constitutionala a amanat pentru 30 septembrie o decizie privind Legea noului sistem de impozitare suplimentara a pensiilor de serviciu. CCR a avut astazi pe masa sesizarile Avocatului Poporului si inaltei Curti de Casatie si Justitie privind acest act normativ.

USR, dupa ce CCR a amanat discutarea sesizarilor referitoare la impozitarea pensiilor speciale: O sfidare grosolana a tuturor pensionarilor

USR a transmis, marti, dupa ce Curtea Constitutionala a amanat pentru 30 septembrie un verdict cu privire la impozitarea pensiilor speciale, ca, cel putin inca doua luni, privilegiatii sistemului vor continua sa incaseze sume uriase nemeritate . Reprezentantii formatiunii considera ca este o sfidare grosolana a tuturor pensionarilor care nu incaseaza astfel de pensii.

CCR trage de timp pe banii romanilor: a amanat pentru toamna decizia privind taierea pensiilor speciale. 7 din 9 judecatori CCR au ei insisi pensii speciale

Curtea Constitutionala a amanat pentru data de 30 septembrie decizia cu privire la impozitarea drastica a pensiilor speciale. Asadar, pensionarii de lux se bucura in continuare de venituri nesimtite. Parlamentul a adoptat prin consens o lege privind taxarea pensiilor speciale, insa Curtea Suprema si Avocatul Poporului au sesizat CCR. Judecatorii CCR sunt ei insisi beneficiari de privilegii.

Votul din Senat asupra proiectului de lege privind carantina si izolarea, amanat pentru luni

UPDATE, 11 iulie, ora 11. 40 -Votul din Senat asupraproiectului de lege privind carantina si izolarea a fost amanat pentru luni. La solicitarea PSD, votul ar urma sa aiba loc luni, la ora.

CCR trage de timp! Ce se intampla cu pensiile speciale

Marti, 14 iulie, era termenul la care CCR trebuia sa ia o decizie in legatura cu impozitarea cu 85% a pensiilor speciale. Doar ca 7 din cei 9 judecatori CCR au ei insisi pensii speciale, asa ca au decis sa amane pana pe 30 septembrie decizia cu privire la taierea drastica a pensiilor speciale.

Austria condamna decizia privind fosta Catedrala Sfanta Sofia si cere actiuni dure contra Turciei

Uniunea Europeana nu trebuie sa tolereze provocarile Administratiei Recep Erdogan, afirma ministrul austriac de Externe, Alexander Schallenberg, condamnand transformarea in moschee a fostei Catedrale ortodoxe Sfanta Sofia si cerand oprirea negocierilor privind integrarea europeana a Turciei, potrivit Mediafax. AFP: in pofida nemultumirilor tot mai puternice, UE ramane paralizata de santajul Turciei .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )