Libnet.ro
UNICEF

16:45

CCR anunta ca va judeca rapid contestatia depusa de PMP.

România Liberă România Liberă,
CCR anunta ca va judeca rapid contestatia depusa de PMP.

Curtea Constitutionala a Romaniei a anuntat ca nu a mai judecat o astfel de sesizare, dar ca va judeca acest caz foarte repede. Hotararea Parlamentului de modificare a componentei Guvernului a fost atacata la Curtea Constitutionala de PMP. Citeste si: Ponta si Basescu se intalnesc din nou pentru a rezolva blocajul institutional Judecatorul Zoltan Puscas a spus ca daca exista o asemenea contestatie, aceasta se va judeca foarte rapid. Stire in curs de actualizare. continuă pe România Liberă

CCR anunta ca va judeca rapid contestatia depusa de PMP si PDL

Curtea Constitutionala a Romaniei a anuntat ca nu a mai judecat o astfel de sesizare, dar ca va judeca acest caz foarte repede. Hotararea Parlamentului de modificare a componentei Guvernului a fost atacata la.

UPDATE. CCR anunta ca va judeca rapid contestatia depusa de PMP si PDL. ...

Augustin Zegrean, presedintele CCR: Am primit aseara sesizarea, inca nu am vazut-o. Este o situatie absolut noua. Vom vedea cand o vom judeca. Saptamana aceasta, toate zilele noastre sunt toate pline de sedinte. Nu cred ca putem sa dam o solutie pana vineri asa repede. Trebuie sa citim dosarul. Daca doriti sa dam o solutie si sa citim apoi dosarul, putem s-o facem, a glumit Zegrean, la intrebarea unui reporter despre cat de repede va fi discutata sesizarea. Pana atunci ramane in .

UPDATE. CCR ar dezbate vineri contestatia depusa de PMP si PDL. ...

CCR ar dezbate vineri sesizarea PMP si PDL privind modificarea componentei Guvernului, conform unor surse. Curtea Constitutionala CC) nu s-a mai confruntat cu o situatie de genul celei aparute in prezent in cazul validarii noului Guvern, aceasta fiind o problema delicata, dar care trebuie rezolvata rapid, a declarat, miercuri dimineata, judecatorul CC Petre Lazaroiu. Augustin Zegrean, presedintele CCR: Am primit aseara sesizarea, inca nu am vazut-o. Este o .

UPDATE. CCR ar dezbate vineri contestatia depusa de PMP si PDL. ...

Completarea programului de guvernare acceptata de Parlament, fara un alt program de guvernare, este profund neconstitutionala, sustin parlamentarii PDL in sesizarea depusa la CCR, conform Agerpres. Prin modificarea si completarea Programului de guvernare, in conditii neconstitutionale, s-a ajuns la incalcarea principiului statului de drept prevazut in art. 1 alin. 3) din Legea Fundamentala. Fata de cele de mai sus, rugam Onorata Curte Constitutionala sa constate ca Hotararea adoptata .

Romania se afla intr-o situatie fara precedent. CCR va judeca sambata contestatia opozitiei privind validarea noului Guvern de catre Parlament

CCR a anuntat ca se va intuni sambata, la ora 10. 00, pentru a judeca contestatia opozitiei privind validarea noului Guvern de catre Parlament. Cabinetul Ponta 3 a fost contestat de PDL si PMP azi-noapte.

UPDATE. CCR ar dezbate vineri contestatia depusa de PMP si PDL. ...

Kelemen Hunor a declarat ca Guvernul in functie nu are cum sa se angajeze in fata Parlamentului cu un program de guvernare pentru un alt guvern, care urmeaza sa fie investit, conform Mediafax. Am analizat, miercuri, la Guvern cu premierul Ponta situatia creata de presedinte si de votul Parlamentului. In acest moment exista o sesizare la CC formulata de PDL privind neconstitutionalitatea hotararii Parlamentului, iar vineri aceasta va fi dezbatuta. Trebuie sa asteptam o decizie a CC. In .

Ponta si Dragnea, in discutii la Guvern.

Premierul Ponta si Vicepremierul Dragnea au venit, miercuri dimineata la sediul Guvrnului pentru o discutie. Marti seara, presedintele Basescu si Victor Ponta nu au ajuns la un acord privint componenta Guvernului. Citeste si: CCR anunta ca va judeca rapid contestatia depusa de PMP si PDL. Pana la judecarea cauzei ramane in vigoare Guvernul Ponta II Tot miercuri ar trebui sa aibe loc si o sedinta de Guvern, insa nu se stie daca aceasta va fi sustinuta. Stire in curs de actualizare.

Ponta si cei patru vicepremieri din noul Guvern, in discutii la Palatul Victoria.

Liderii USD s-au intalnit, miercuri dimineata, la Palatul Victoria pentru a discuta procedurile despre formarea noului Guvern. La discutie sunt prezenti si vicepremierii Liviu Dragnea si Kelemen Hunor. Marti seara, presedintele Basescu si Victor Ponta nu au ajuns la un acord privint componenta Guvernului. Citeste si: CCR anunta ca va judeca rapid contestatia depusa de PMP si PDL. Pana la judecarea cauzei ramane in vigoare Guvernul Ponta II Tot miercuri ar trebui sa aibe loc si o sedinta de .

UPDATE. CCR dezbate sambata contestatia depusa de PMP si PDL. ...

CCR va dezbate contestatia PMP si PDL, sambata, la ora 10. Kelemen Hunor a declarat ca Guvernul in functie nu are cum sa se angajeze in fata Parlamentului cu un program de guvernare pentru un alt guvern, care urmeaza sa fie investit, conform Mediafax. Am analizat, miercuri, la Guvern cu premierul Ponta situatia creata de presedinte si de votul Parlamentului. In acest moment exista o sesizare la CC formulata de PDL privind neconstitutionalitatea hotararii Parlamentului, .

CCR judeca vineri contestatia opozitiei privind validarea noului Guvern de catre Parlament

Curtea Constitutionala a Romaniei va judeca vineri contestatia opozitiei privind hotararea Parlamentului pentru noul Guvern. Curtea Constitutionala CC) nu s-a mai confruntat cu o situatie de genul celei.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )