Libnet.ro
UNICEF

10:00

CCR a decis ca este neconstitutionala prevederea prin care politistul este atentionat privind cercetarea prealabila

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CCR a decis ca este neconstitutionala prevederea prin care politistul este atentionat privind cercetarea prealabila

Curtea Constitutionala a admis marti o exceptie de neconstitutionalitate, in cadrul controlului posterior promulgarii, a unor dispozitii din Legea privind statutul politistului. Astfel, este neconstitutionala prevederea in care politistul este atentionat privind cercetarea prealabila. Pentru prevenirea savarsirii de abateri disciplinare, persoana prevazuta la art. 59 alin. 2) poate dispune atentionarea politistului. in acest caz, masura se dispune in scris, are caracter administrativ-preventiv si nu produce consecinte asupra raportului de serviciu, este articolul declarat neconstitutional, cu unanimitate de voturi de catre judecatorii CCR, potrivit News. continuă pe Ziarul Bursa

CCR a decis ca este neconstitutionala prevederea prin care politistul este atentionat privind cercetarea prealabila

Curtea Constitutionala a admis marti o exceptie de neconstitutionalitate, in cadrul controlului posterior promulgarii, a unor dispozitii din Legea privind statutul politistului. Astfel, este neconstitutionala prevederea in care politistul este atentionat privind cercetarea prealabila.

Fiica Biancai Dragusanu, la un pas de moarte. Mama ei a povestit drama prin care a trecut

Invitata astazi in emisiunea Teo Show, de la Kanal D, Bianca Dragusanu a povestit despre ultimele intamplari din viata sa, drumurile recente in Dubai, afacerea pe care o are impreuna cu Ramona Gabor, gandul de a se stabili in Emirate si o intamplare nefericita cu fiica sa, Sofia, care a lasat-o cu traume. Micuta a .

Alianta USR PLUS: BEC Dambovita ne-a interzis azi folosirea pancartelor prin care sustinatorii nostri prezinta angajamentele din programul de guvernare

Dupa interzicerea sloganului, BEC Dambovita ne-a interzis si prezentarea programului de guvernare, arata reprezentantii Aliantei USR PLUS intr-un comunicat transmis sambata. La cererea PSD, Biroul Electoral de Circumscriptie BEC) Dambovita a interzis azi Aliantei USR PLUS si folosirea pancartelor prin care sustinatorii nostri prezinta angajamentele din programul de guvernare precum Fara penali in functii publice, Fara pensii speciale, Cetatenie digitala, impadurim Romania si combatem taierile ilegale prin DNA-ul Padurilor, mai precizeaza documentul. Alianta USR PLUS va contesta si aceasta decizie la Biroul Electoral Central.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )