Libnet.ro
UNICEF

08:47

CCR, decizie privind conflictul Guvern - Presedinte pe tema revocarii Codrutei Kovesi: Ce au anuntat judecatorii

B1 B1,
CCR, decizie privind conflictul Guvern - Presedinte pe tema revocarii Codrutei Kovesi: Ce au anuntat judecatorii

Curtea Constitutionala a amanat pentru data de 30 mai decizia in privinta sesizarii Guvernului ca urmare a refuzului presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca din functie pe sefa DNA Laura Codruta. continuă pe B1

Curtea Constitutionala dezbate joi sesizarea privind refuzul lui Iohannis de a o revoca pe Kovesi. Toader va merge la CCR pentru a sustine pozitia Guvernului

Curtea Constitutionala dezbate joi sesizarea Cabinetului Dancila privind existenta unui conflict Guvern - Presedinte ca urmare a respingerii cererii de revocare a sefei DNA Laura Coruta Kovesi. Ministrul Justitiei anunta ca va merge la sedinta pentru a sustine punctul de vedere al Executivului, afirmand ca argumentul forte pe care il va invoca va fi neconstitutionalitatea, comportamentul si crearea unui blocaj institutional intre presedintele Romaniei si ministrul Justitiei, parte a Guvernului in acelasi timp, scrie News. ro.

CCR, decizie pentru Klaus Iohannis. Ce se intampla cu sesizarea facuta de Presedinte

Curtea Constitutionala a Romaniei a amanat pentru 31 mai deliberarile in cazul sesizarii presedintelui Klaus Iohannis privind modificarile la Legea administratiei publice locale si Statutul alesilor locali,.

Iohannis contesta la CCR legea privind reorganizarea CNADR si nfiintarea CNIR

Presedintele Klaus Iohannis a contestat luni la CCR legea de aprobare a ordonantei 55/2016 privind reorganizarea Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania S. si infiintarea Companiei Nationale de Investitii Rutiere S.

PNL va contesta la CCR legea privind masurile alternative de executare a pedepselor

Liberalii vor contesta la Curtea Constitutionala a Romaniei legea privind masuri alternative la executarea pedepselor privative de libertate, scrie Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )