Libnet.ro
UNICEF

01:05

CCR dezbate astazi sesizarea PNL, USR si PMP la modificarea Legii finantarii partidelor politice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CCR dezbate astazi sesizarea PNL, USR si PMP la modificarea Legii finantarii partidelor politice

Curtea Constitutionala CCR) dezbate, astazi, sesizarea unui grup de 50 de deputati PNL, USR si PMP la modificarea Legii finantarii partidelor politice si a campaniilor electorale, potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

CCR dezbate miercuri sesizarea PNL, USR si PMP la modificarea Legii finantarii partidelor politice

Curtea Constitutionala CCR) dezbate, miercuri, sesizarea unui grup format din 50 de deputati PNL, USR si PMP la modificarea Legii finantarii partidelor politice si a campaniilor electorale.

Curtea Constitutionala dezbate miercuri sesizarea PNL, USR si PMP la modificarea Legii finantarii partidelor politice

Curtea Constitutionala CCR) dezbate, miercuri, sesizarea unui grup de 50 de deputati PNL, USR si PMP la modificarea Legii finantarii partidelor politice si a campaniilor electorale.

Proteste in tara si in strainatate fata de proiectele de modificare a Legilor Justitiei. PNL, USR si Platforma lui Ciolos sustin miscarea

Mai multe proteste fata de proiectele de modificare a Legilor Justitiei sunt anuntate pe Facebook pentru duminica seara in Bucuresti si in alte orase din tara, dar si din strainatate. Partidele din opozitie PNL, USR, dar si Platforma Romania 100, coagulata in jurul fostului premieri Dacian Ciolos, au transmis ca se vor alatura protestelor.

Senatul dezbate astazi motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor

Senatul va dezbate si va vota, in sedinta de astazi, motiunea simpla a PNL, Finantista ministrului Misa, un film prost despre faliment, cu acces gratuit.

USR vrea modificarea Constitutiei: fara penali in functii publice

Liderul USR, Dan Barna, a anuntat ca formatiunea sa incepe strangerea de semnaturi pentru o initiativa cetateneasca de modificare a Constitutiei. Mai precis, USR vrea ca in Constitutie sa fie precizat ca persoanele cu probleme penale nu pot ocupa functii publice.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )