Libnet.ro
UNICEF

01:05

CCR dezbate sesizarea presedintelui Iohannis pe legea privind mandatul nelimitat al rectorilor

Hotnews Hotnews,
 CCR dezbate sesizarea presedintelui Iohannis pe legea privind mandatul nelimitat al rectorilor

Curtea Constitutionala CCR) discuta, miercuri, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra Legii privind mandatul nelimitat al rectorilor, scrie Agerpres. Seful statului a trimis Curtii Constitutionale o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului 792020 pentru modificarea si completarea Legii educatiei nationale 12011. continuă pe Hotnews

CCR a admis sesizarea presedintelui Iohannis privind legea care elimina limitarile legate de mandatele rectorilor

Curtea Constitutionala a admis miercuri, cu unanimitate de voturi, contestatiei presedintelui Iohannis privind legea care elimina limitarile legate de mandatele rectorilor. Prin urmare, actul normativ se reintoarce in Parlament pentru a fi pus in acord cu decizia CCR.

Legea privind mandatul nelimitat al rectorilor, declarata neconstitutionala

Curtea Constitutionala CCR) a admis, miercuri, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra Legii privind mandatul nelimitat al rectorilor, stabilind ca actul normativ este neconstitutional, transmite Agerpres. in sesizare, seful statului arata ca legea a suferit modificari, in parcursul legislativ de la Senat, fara legatura cu obiectul initial, atunci cand s-a eliminat dispozitia prin care mandatele rectorilor erau limitate la doua succesive.

Procurorul general trimite presedintelui Iohannis cererea de incuviintare a urmaririi penale in cazul Tariceanu

Procurorul general Gabriela Scutea a trimis presedintelui Klaus Iohannis cererea DNA de incuviintare a urmaririi penale pe numele lui Calin Popescu-Tariceanu pentru luare de mita.

DNA solicita presedintelui Iohannis sa incuviinteze urmarirea penala a lui Calin Popescu Tariceanu

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) solicita presedintelui Klaus Iohannis sa incuviinteze urmarirea penala pentru Calin Popescu Tariceanu, acuzat de savarsirea unor infractiuni de luare de mita.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )