Libnet.ro
UNICEF

16:00

CCR a admis sesizarea presedintelui Iohannis privind legea care elimina limitarile legate de mandatele rectorilor

Adevărul Adevărul,
CCR a admis sesizarea presedintelui Iohannis privind legea care elimina limitarile legate de mandatele rectorilor

Curtea Constitutionala a admis miercuri, cu unanimitate de voturi, contestatiei presedintelui Iohannis privind legea care elimina limitarile legate de mandatele rectorilor. Prin urmare, actul normativ se reintoarce in Parlament pentru a fi pus in acord cu decizia CCR. continuă pe Adevărul

CCR dezbate sesizarea presedintelui Iohannis pe legea privind mandatul nelimitat al rectorilor

Curtea Constitutionala CCR) discuta, miercuri, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra Legii privind mandatul nelimitat al rectorilor, scrie Agerpres. Seful statului a trimis Curtii Constitutionale o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului 792020 pentru modificarea si completarea Legii educatiei nationale 12011.

Iohannis a semnat legea care le da mai multe drepturi. Romanii care vor avea gratis ceva ce inainte ii costa scump

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat o lege extrem de importanta pentru romani care deja se descurca foarte greu. Legea promulgata acum de Iohannis prevede combaterea discriminarii.

CCR a respins sesizarea guvernului privind legea prin care se majoreaza cu 40% punctul de pensie

Curtea Constitutionala CCR) a respins in sedinta de astazi sesizarea Guvernului cu privire la legile pentru aprobarea rectificarii bugetului de stat si bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2020, care prevad, printre altele, majorarea cu 40% a punctului de pensie, au declarat pentru G4Media. ro surse oficiale. Acest lucru inseamna ca majorarea cu 40% a pensiilor va trebui sa intre in vigoare daca nu va fi stopata fie printr-o lege votata de Parlament, fie de guvern.

Presedintele Klaus Iohannis, victorie la CCR: Legea care dadea posibilitatea rectorilor universitatilor sa aiba un numar nelimitat de mandate, declarata neconstitutionala

Curtea Constitutionala a Romaniei a decis, cu unanimitate de voturi, in urma sesizarii facuta de presedintele Klaus Iohannis, ca modificarea Legii Educatiei, facuta de Senat prin votul unanim al tuturor.

Procurorul general trimite presedintelui Iohannis cererea de incuviintare a urmaririi penale in cazul Tariceanu

Procurorul general Gabriela Scutea a trimis presedintelui Klaus Iohannis cererea DNA de incuviintare a urmaririi penale pe numele lui Calin Popescu-Tariceanu pentru luare de mita.

Scandal la un liceu din Medgidia. Profesorii i-au scris presedintelui Iohannis

Schimbarea directorilor de scoala naste tensiuni la nivelul cadrelor didactice, in unele unitati de invatamant. Criteriile dupa care sunt numiti noii directori sunt cunoscute doar de cei de la Inspectoratele Scolare.

DNA solicita presedintelui Iohannis sa incuviinteze urmarirea penala a lui Calin Popescu Tariceanu

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) solicita presedintelui Klaus Iohannis sa incuviinteze urmarirea penala pentru Calin Popescu Tariceanu, acuzat de savarsirea unor infractiuni de luare de mita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3168 seconds )