Libnet.ro
UNICEF

11:45

CCR discuta pe 10 iunie sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind Legea serviciilor comunitare

Antena3 Antena3,
CCR discuta pe 10 iunie sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind Legea serviciilor comunitare

Curtea Constitutionala discuta in 10 iunie sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind Legea serviciilor comunitare. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, luni, ca solicita Curtii Constitutionale. continuă pe Antena3

Curtea Constitutionala a Romaniei discuta in 10 iunie sesizarea presedintelui Klaus Iohannis in cazul legii privind incompatibilitatile

Curtea Constitutionala a Romaniei va discuta in 10 iunie sesizarea presedintelui Klaus Iohannis in cazul legii privind incompatibilitatile, respectiv Legea pentru modificarea Legii serviciilor comunitare de.

Sesizarea lui Klaus Iohannis pe legea serviciilor comunitare, discutata pe 10 iunie la CC

Curtea Constitutionala discuta in 10 iunie sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind Legea serviciilor comunitare, care prevede, printre altele, ca primarii si presedintii consiliilor judetene pot fi reprezentanti in Adunarile Generale ale.

Oamenii de stiinta cer presedintelui Klaus Iohannis rezolvarea problemelor din cercetarea romaneasca

Asociatia Ad Astra ii cer presedintelui Klaus Iohannis printr-o scrisoare deschisa solutionarea problemelor majore cu care se confrunta cercetarea romaneasa. Conform legii cercetarii OG57/2002),.

Televiziunea publica germana a difuzat doar 18 secunde din interviul presedintelui Klaus Iohannis. Restul materialului a fost urcat pe YouTube (VIDEO)

Interviul promovat de Palatul Cotroceni a durat 18 secunde si nu a aparut la televiziunea nationala germana ARD, ci pe canalul de Youtube a unor jurnalisti germani, informeaza B1 TV. Interviul a fost incarcat.

Cand va fi analizata sesizarea lui Iohannis pe Legea serviciilor comunitare

Curtea Constitutionala discuta in 10 iunie sesizarea lui Klaus Iohannis privind Legea serviciilor comunitare, care prevede, printre altele, ca primarii si presedintii consiliilor judetene pot fi reprezentanti in Adunarile Generale ale Actionarilor de la asociatiile de utilitati publice, conform Mediafax.

Klaus Iohannis, despre Codul penal si Codul de Procedura penala: Nu sunt de acord ca parlamentarii sa faca modificari in interes propriu / Nu intentionez sa sesizez Curtea Constitutionala pe Codul Silvic. Taierile ilegale de paduri reprezinta un atentat

Presedintele Klaus Iohannis a criticat luni tentativele de modificare a Codului Penal si a Codului de Procedura Penala, aratand ca acestea sunt acte normative noi si ca acestea trebuie sa functioneze un timp inainte de a vedea daca necesita modificari. Nu sunt de acord ca parlamentarii sa faca modificari in interes propriu, a declarat seful statului. Referindu-se la scandalul Codului Silvic, Iohannis a precizat ca nu intentioneaza sa sesizeze Curtea Constitutionala pe aceasta tema, aratandu-se totodata dezamagit de faptul ca o chestiune sesizata de el, si anume cota de 30%, care, potrivit presedintelui, deschide posibilitatea defrisarilor necontrolate pe suprafete mai mici de 10 ha astfel incat aproape un milion de hectare pot fi defrisate fara nici un fel de analiza prealabila, a fost foarte putin discutata in spatiul public. Seful statului a reiterat faptul ca, in opinia sa, taierile ilegale de paduri reprezinta un atentat la siguranta nationala.

Noaptea alegerilor, prin ochii lui Klaus Iohannis: Nu-mi amintesc un mesaj anume, ci doar faptul ca imi auzeam numele strigat

Volumul Primul pas, al presedintelui Klaus Iohannis, publicat la Curtea Veche Publishing, va fi lansat, in prezenta presedintelui Romaniei, sambata, pe 23 mai, la Bookfest, de la ora 15. 00, la standul editurii din pavilionul C2. Adevarul. ro prezinta fragmente din cel de-al volum scris de presedintele Romaniei.

Noaptea alegerilor, prin ochii lui Klaus Iohannis. Cel de-al doilea volum al presedintelui Iohannis, lansat la Bookfest

Volumul Primul pas, al presedintelui Klaus Iohannis, publicat la Curtea Veche Publishing, va fi lansat, in prezenta presedintelui Romaniei, sambata, pe 23 mai, la Bookfest, de la ora 15. 00, la standul editurii din pavilionul C2. Adevarul. ro prezinta fragmente din cel de-al doilea volum scris de presedintele Romaniei.

Klaus Iohannis o acuza pe Monica Macovei de traseism in noua sa carte

Klaus Iohannis vorbeste in noua sa carte Primul Pas despre Monica Macovei, care, potrivit presedintelui, abordand acest discurs virulent justitiar, antihoti, antisistem, anticoruptie, in campania.

Mircea Badea: Klaus Iohannis vrea sa fie in continuare arestari in Romania doar pe baza de suspiciune, nu pe baza de indicii

Mircea Badea a comentatdeclaratia presedintelui Klaus Iohannis referitoare la modificarile la Codul penal si Codul de procedura penala. Presedintele a spus ca nu este de acord cu aceste modificari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )