Libnet.ro
UNICEF

01:05

CCR discuta pe 4 noiembrie sesizarile PNL si USR privind numirea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ

Adevărul Adevărul,
CCR discuta pe 4 noiembrie sesizarile PNL si USR privind numirea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ

Curtea Constitutionala va dezbate pe 4 noiembrie sesizarile PNL si USR privind numirea prin votul in plenul reunit al Parlamentului a lui Florin Iordache in functia de presedinte al Consiliului Legislativ. Tot atunci judecatorii CCR vor discuta si sesizarea USR privind numirea senatorului USR George Dirca in functia de presedinte al Secsiei de evidenta oficiala a legislatiei si documentare a Consiliului Legislativ. continuă pe Adevărul

PE 4 NOIEMBRIE CCR discuta sesizarile PNL si USR privind numirea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ

Curtea Constitutionala va dezbate pe 4 noiembrie sesizarile PNL si USR privind numirea prin votul in plenul reunit al Parlamentului a lui Florin Iordache in functia de presedinte al Consiliului Legislativ. Tot atunci judecatorii CCR vor discuta si sesizarea USR privind numirea senatorului USR George Dirca in functia de presedinte al Secsiei de evidenta oficiala a legislatiei si documentare a Consiliului Legislativ, conform news. ro.

CCR discuta, marti, sesizarea Avocatului Poporului privind doua articole din Legea carantinarii

Curtea Constitutionala discuta, marti, sesizarea Avocatului Poporului privind doua articole din Legea carantinarii. Potrivit ordinii de zi a sedinte citate de Agerpresi, judecatorii CCR discuta.

Ciolacu, despre sesizarile PNL si USR la CCR privind numirea lui Iordache: Nu mai bine nu il votau, decat sa conteste?

Marcel Ciolacu a declarat, intrebat despre sesizarile PNL si USR la Curtea Constitutionala privind numirea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ, ca nu era mai bine sa nu il voteze, decat sa conteste la CCR votul in plenul reunit al Parlamentului. Liderul PSD a adaugat ca nu au exista negocieri cu PNL si USR ca sa voteze pentru numirea lui Iordache.

Iohannis intervine in scandalul PNL-USR, dupa numirea lui Iordache: Ar fi ciudat daca s-ar certa Ar fi fost o varianta buna ca liberalii sa iasa din sala, nu stiu de ce n-au facut-o

In timp ce PNL si USR isi arunca vina pentru alegerea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ, vorbind chiar de o inchidere a usilor viitoarei guvernari, de la Cotroceni vine un mesaj clar. Ar fi ciudat daca s-ar certa pentru ca aici a castigat majoritatea toxica pesedista si cred ca intre timp a devenit foarte clar ca nu se poate continua in acest fel, a spus miercuri, presedintele Klaus Iohannis.

CCR, anunt de ultima ora despre sesizarile PNL si USR in cazul lui Florin Iordache

Curtea Constitutionala a Romaniei anunta ca va dezbate pe 4 noiembrie cele doua sesizari, ale PNL si USR, referitoare la Hotararea Parlamentului nr. 29 2020 privind numirea lui Florin Iordache in functia de presedinte al Consiliului Legislativ.

CCR discuta sesizarea Avocatului Poporului privind doua articole din Legea carantinarii

Curtea Constitutionala CCR) discuta, marti, sesizarea Avocatului Poporului privind doua articole din Legea carantinarii, scrie Agerpres. Potrivit ordinii de zi a sedintei, judecatorii constitutionali discuta exceptia de neconstitutionalitate a dispozitiilor articolului 8 alineatele 3) - 9) cu referire la sintagma izolarea intr-o unitare sanitara sau la o locatie alternativa atasata unitatii sanitare si ale articolului 19 din Legea 1362020 privind instituirea unor masuri in domeniul sanatatii publice in situatii de risc epidemiologic si biologic. Avocatul Poporului sustine in sesizare ca masura internarii obligatorii izolarea obligatorie intr-o unitate sanitara), avand trasaturile unei masuri restrictive de libertate, trebuie sa fie o masura de ultim resort, dupa ce alte remedii posibile au fost epuizate.

CCR discuta sesizarea Avocatului Poporului privind doua articole din Legea carantinarii

Curtea Constitutionala CCR) discuta, astazi, sesizarea Avocatului Poporului privind doua articole din Legea carantinarii.

PNL a depus la CCR sesizarea privind numirea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ

PNL a depus joi la Curta Constitutionala sesizarea referitoare la neconstitutionalitatea hotararii prin care Florin Iordache a fost numit la conducerea Consiliului Legislativ.

PNL a depus la CCR sesizarea privind numirea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ

PNL a depus azi la Curta Constitutionala sesizarea referitoare la neconstitutionalitatea hotararii prin care Florin Iordache a fost numit la conducerea Consiliului Legislativ.

Ludovic Orban, despre controversele privind numirea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ: Colegii din USR sa consume mai putina energie in inventarea de conflicte cu PNL si sa se concentreze pe batalia cu PSD (VIDEO)

Pemierul Ludovic Orban a reactionat, joi, la reprosurile adresate PNL, in urma votului din Parlament prin care social-democratul Florin Iordache a devenit presedinte al Consiliului Legilativ. Liderul liberal a.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )