Libnet.ro
UNICEF

05:00

PNL a depus la CCR sesizarea privind numirea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ

Adevărul Adevărul,
PNL a depus la CCR sesizarea privind numirea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ

PNL a depus joi la Curta Constitutionala sesizarea referitoare la neconstitutionalitatea hotararii prin care Florin Iordache a fost numit la conducerea Consiliului Legislativ. continuă pe Adevărul

PNL a depus la CCR sesizarea privind numirea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ

PNL a depus azi la Curta Constitutionala sesizarea referitoare la neconstitutionalitatea hotararii prin care Florin Iordache a fost numit la conducerea Consiliului Legislativ.

PE 4 NOIEMBRIE CCR discuta sesizarile PNL si USR privind numirea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ

Curtea Constitutionala va dezbate pe 4 noiembrie sesizarile PNL si USR privind numirea prin votul in plenul reunit al Parlamentului a lui Florin Iordache in functia de presedinte al Consiliului Legislativ. Tot atunci judecatorii CCR vor discuta si sesizarea USR privind numirea senatorului USR George Dirca in functia de presedinte al Secsiei de evidenta oficiala a legislatiei si documentare a Consiliului Legislativ, conform news. ro.

Ludovic Orban, despre controversele privind numirea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ: Colegii din USR sa consume mai putina energie in inventarea de conflicte cu PNL si sa se concentreze pe batalia cu PSD (VIDEO)

Pemierul Ludovic Orban a reactionat, joi, la reprosurile adresate PNL, in urma votului din Parlament prin care social-democratul Florin Iordache a devenit presedinte al Consiliului Legilativ. Liderul liberal a.

CCR discuta pe 4 noiembrie sesizarile PNL si USR privind numirea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ

Curtea Constitutionala va dezbate pe 4 noiembrie sesizarile PNL si USR privind numirea prin votul in plenul reunit al Parlamentului a lui Florin Iordache in functia de presedinte al Consiliului Legislativ. Tot atunci judecatorii CCR vor discuta si sesizarea USR privind numirea senatorului USR George Dirca in functia de presedinte al Secsiei de evidenta oficiala a legislatiei si documentare a Consiliului Legislativ.

Ciolacu, despre sesizarile PNL si USR la CCR privind numirea lui Iordache: Nu mai bine nu il votau, decat sa conteste?

Marcel Ciolacu a declarat, intrebat despre sesizarile PNL si USR la Curtea Constitutionala privind numirea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ, ca nu era mai bine sa nu il voteze, decat sa conteste la CCR votul in plenul reunit al Parlamentului. Liderul PSD a adaugat ca nu au exista negocieri cu PNL si USR ca sa voteze pentru numirea lui Iordache.

PNL anunta ca ataca si el la CCR numirea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ

Si grupurile parlamentare ale PNL vor ataca la Curtea Constitutionala numirea lui Florin Iordache in functia de presedinte al Consiliului Legislativ, spune liderul deputatilor PNl, Florin Roman, dupa ce USR a anuntat ca va face acest demers la CCR.

CCR da dreptate Parchetului si respinge sesizarea privind un conflict juridic in cazul Tariceanu

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a respins sesizarea, venita de la Senat, privind un conflict.

Klaus Iohannis, despre numirea lui Florin Iordache in fruntea ConsiliuluiLegislativ: PSD-istii gasesc mereu o cale sa-si recompenseze servantii care au slujit cu obedienta interesele obscure de partid. Sfidarea lor este intolerabila (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut, miercuri, o prima reactie cu privire la votul din Parlament prin care fostul ministru al Justitiei, social-democratul Florin Iordache, a obtinut functia de presedinte al.

Eugen Tomac: Nu mai umblati cu PSD-ul vopsit, ca nu tine! Numirea lui Florin Iordache, autorul OUG 13, la Consiliul Legislativ, ne demonstreaza ca PSD ramane un partid anchilozat, manevrat din umbra

Eugen Tomac, presedintele PMP, a comentat posibila instalare a lui Florin Iordache in fruntea Consiliului Legislativ. Pe ultima suta de metri, Ciolacu si ai lui incearca sa ne mai pacalesca o data cum.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )