Libnet.ro
UNICEF

08:45

CCR i-a raspuns PROMPT lui Klaus Iohannis: Judecata va fi pe 23 mai

B1 B1,
CCR i-a raspuns PROMPT lui Klaus Iohannis: Judecata va fi pe 23 mai

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a raspuns prompt solicitarii presedintelui Klaus Iohannis privind o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea unor acte normative. continuă pe B1

Klaus Iohannis, LOVITURA pentru parlamentari! A atacat la CCR modificarile aduse unei LEGI CRUCIALE

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a trimis Curtii Constitutionale o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul sanatatii. La data de.

Klaus Iohannis reactioneaza: Nu am emotii privind sesizarea la CCR

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca nu are emotii in ceea ce priveste sesizarea facuta la Curtea Constitutionala privind decizia sa de a respinge cererea de revocare a procurorului sef al DNA,.

Klaus Iohannis, din nou pe bicicleta. Presedinteles-a deplasat pe doua roti la serviciu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a mers cu bicicleta la serviciu, miercuri dimineata, de la resedinta oficiala , Vila Lac 2, la Cotroceni. Iohannis a iesit la plimbare cu bicicleta si luni, prin parcul.

Presedintele Klaus Iohannis a incuviintat urmarirea penala a fostului ministru Sebastian Vladescu

Presedintele Klaus Iohannis a transmis marti ministrului Justitiei, Tudorel Toader, cererea de urmarire penala a fostului ministru Sebastian Vladescu. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a transmis.

Cum arata si cat costa bicicleta cu care se plimba Klaus Iohannis prin Bucuresti

Klaus Iohannis a mers cu bicicleta la serviciu, miercuri dimineata, de la resedinta oficiala, Vila Lac 2, la Cotroceni. Presedintele a iesit la plimbare cu bicicleta si luni, prin parcul Herastrau. Seful.

Presedintele Klaus Iohannis a cerut BNR sa nu se mai certe cu Guvernul

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut guvernatorului BNR sa incerce sa coopereze cu Guvernul astfel incat cele doua institutii sa nu aiba abordari diferite in privinta politicilor economice. Va fi de.

Klaus Iohannis a evitat din nou traficul infernal din Bucuresti. A mers cu bicicleta la serviciu

Presedintele Klaus Iohannis a fost surprins miercuri de jurnalisti in timp ce se ducea la serviciu pe bicicleta. Actiunea sefului statului vine la doua zile dupa ce acesta a efectuat o alta plimbare pe bicicleta, prin centrul Capitalei, in urma caruia a precizat ca traficul bucurestean este infernal.

Klaus Iohannis se intalneste cu conducerea BNR. Primele imagini de la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, miercuri, cu conducerea Bancii Nationale a Romaniei, informeaza Administratia Prezidentiala. La intalnire vor participa guvernatorul BNR, Mugur Isarescu,.

Klaus Iohannis, din nou pe bicicleta. Unde a fost surprins seful statului (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si-a facut un obicei din a mergee pe bicicleta. Dupa ce luni s-a plimbat prin Herastrau, miercuri acesta s-a deplasat de la resedinta oficiala, Vila Lac 2, pana la Cotroceni pe.

Cat costa bicicleta cu care se plimba Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a tras atentia opiniei publice dupa ce luni s-a plimbat prin Bucuresti pe bicicleta, iar apoi s-a oprit pentru a face mai multe declaratii presei. Bicicleta cu care presedintele se.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )