Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Klaus Iohannis a cerut BNR sa nu se mai certe cu Guvernul

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis a cerut BNR sa nu se mai certe cu Guvernul

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut guvernatorului BNR sa incerce sa coopereze cu Guvernul astfel incat cele doua institutii sa nu aiba abordari diferite in privinta politicilor economice. Va fi de. continuă pe Antena3

Presedintele Klaus Iohannis a incuviintat urmarirea penala a fostului ministru Sebastian Vladescu

Presedintele Klaus Iohannis a transmis marti ministrului Justitiei, Tudorel Toader, cererea de urmarire penala a fostului ministru Sebastian Vladescu. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a transmis.

Presedintele Klaus Iohannis, acuzatii grave la adresa PSD: Politicile discutabile ale guvernelor PSD au dus la cresterea dobanzilor

Presedintele Klaus Iohannis aduce acuzatii grave la adresa PSD si afirma ca politicile discutabile ale partidului au dus la cresterea inflatiei si a dobanzilor in Romania. Mi-e fundamental gresit sa.

Iohannis, dupa discutia cu Isarescu: Independenta BNR este esentiala. Guvernul si Banca Nationala trebuie sa...

Independenta BNR este esentiala in ceea ce priveste deciziile de politica monetara, a transmis presedintele Klaus Iohannis, dupa intalnirea de la Cotroceni cu guvernatorul Mugur Isarescu si.

Klaus Iohannis, intalnire cu Mugur Isarescu in contextul scandalului Guvern- BNR

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste miercuri cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, si cu prim-vicepresedintele BNR, Florin Georgescu. Acesta scandal are loc in contextul acuzatiilor dure aduse de Liviu.

Klaus Iohannis se intalneste cu conducerea BNR. Primele imagini de la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, miercuri, cu conducerea Bancii Nationale a Romaniei, informeaza Administratia Prezidentiala. La intalnire vor participa guvernatorul BNR, Mugur Isarescu,.

Klaus Iohannis se intalneste cu conducerea BNR

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, miercuri, cu conducerea Bancii Nationale a Romaniei, informeaza Administratia Prezidentiala. La intalnire vor participa guvernatorul BNR, Mugur Isarescu,.

Cat costa bicicleta cu care se plimba Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a tras atentia opiniei publice dupa ce luni s-a plimbat prin Bucuresti pe bicicleta, iar apoi s-a oprit pentru a face mai multe declaratii presei. Bicicleta cu care presedintele se.

Klaus Iohannis a evitat din nou traficul infernal din Bucuresti. A mers cu bicicleta la serviciu

Presedintele Klaus Iohannis a fost surprins miercuri de jurnalisti in timp ce se ducea la serviciu pe bicicleta. Actiunea sefului statului vine la doua zile dupa ce acesta a efectuat o alta plimbare pe bicicleta, prin centrul Capitalei, in urma caruia a precizat ca traficul bucurestean este infernal.

Klaus Iohannis, din nou pe bicicleta. Unde a fost surprins seful statului (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si-a facut un obicei din a mergee pe bicicleta. Dupa ce luni s-a plimbat prin Herastrau, miercuri acesta s-a deplasat de la resedinta oficiala, Vila Lac 2, pana la Cotroceni pe.

Klaus Iohannis merge, joi, la Bacau. Pe agenda, participarea la o dezbatere cu tinerii privind viitorul Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis va ajunge joi la Bacau, acolo unde va vizita societatea comerciala Aerostar S. , GrupIndustrial Aeronautic - Bacau, si unde va participa la dezbaterea nationala Viziunea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )