Libnet.ro
UNICEF

07:15

CCR, lovitura pentru Dragnea. Curtea a declarat neconstitutionala comisia SPP

România Liberă România Liberă,
CCR, lovitura pentru Dragnea. Curtea a declarat neconstitutionala comisia SPP

CCR a admis, marti, sesizarile PNL si USR referitoare la infiintarea Comisiei parlamentare de anchet. continuă pe România Liberă

Curtea Constitutionala a declarat neconstitutionala comisia SPP (VIDEO)

Curtea Constitutionala a admis, marti, sesizarile PNL si USR si a declarat neconstitutionala infiintarea Comisiei parlamentare de ancheta a activitatii sefului Serviciului de Protectie si Paza.

CCR: Comisia SPP este necunostitutionala

Lovitura pentru majoritatea parlamentara!Curtea Constitutionala a declarat neconstitutionala comisia care sa investigheze ce se intampla la SPP. Nu toate comisiile speciale au fost reclamate la.

Lovitura pentru pensionari! NU VOR INTRA BANII inainte de Paste! Dancila: Este foarte greu sa tiparim fluturasii

Pensionarii nu isi primesc pensiile inainte de Paste. Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, ca doar bugetarii isi vor primi banii inainte de sarbatori. Salariile vor intra saptamana aceasta,.

Lovitura pentru Intel: Apple vrea sa-si puna propriile procesoare in Mac-uri din 2020

Apple intentioneaza sa foloseasca propriile cipuri pe computerele Mac incepand cu 2020, inlocuind astfel procesoarele Intel, au declarat Bloomberg persoane care cunosc planurile companiei cu cartierul general la Cupertino.

Viorica Dancila, lovitura pentru SRI: Premierul cere DESECRETIZAREA listei cu imobilele date de Guvern, cele in care tineau petreceri oamenii Serviciului

Premierul Viorica Dancila a cerut, marti, desecretizarea listei cu imobilele date de Guvern, inclusiv SRI. Da, am solicitat Secretariatului General al Guvernului desecretizarea pentru toate imobilele . ) date.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )