Libnet.ro
UNICEF

01:05

CCR: Sapte din noua judecatori au pensii speciale. Suma uriasa care se cheltuie pentru indemnizatiile acestora (VIDEO)

B1 B1,
CCR: Sapte din noua judecatori au pensii speciale. Suma uriasa care se cheltuie pentru indemnizatiile acestora (VIDEO)

Daca va mirati de ce tot pica modificarea pensiilor speciale la CCR, iata explicatia: Potrivit jurnalistilor de la Newsweek, dintre cei noua judecatori ai Curtii Constitutionale a Romaniei CCR), sapte sunt. continuă pe B1

Pensia speciala incasata de Dorneanu a crescut cu peste 2.000 de euro pe luna. Seful CCR va judeca taierea pensiilor speciale. Suma imensa incasata lunar

Presedintele CCR Valer Dorneanu cumuleaza mai multe venituri din bani publici: doua pensii speciale de magistrat si fost parlamentar PSD), pensia normala, plus salariul de judecator CCR. Dorneanu mai primeste si o leafa de la Universitatea Nicolae Titulescu. in total, peste 17. 000 de euro pe luna. Pensia speciala de magistrat incasata de Valer Dorneanu a crescut cu peste 2. 000 de euro lunar. in toamna, CCR va judeca taierea pensiilor speciale.

Dezbateri amanate. Judecatorii CCR cu pensii speciale vor decide in septembrie daca impozitarea pensiilor speciale e constitutionala (VIDEO)

Curtea Constitutionala a amanat luarea unei decizii pe sezisarile depuse de Avocatul Poporului si de inalta Curte de Casatie si Justitie privind impozitarea pensiilor speciale cu pana la 85%. Dezbaterea.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )