Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce-i mai intereseaza pe tineri comunismul? La Adevarul Live, de la ora 12.00

Adevărul Adevărul,
De ce-i mai intereseaza pe tineri comunismul? La Adevarul Live, de la ora 12.00

In cea de-a patra emisiune din campania Dreptul la memorie. Muzeul comunismului din Romania, realizata de Adevarul si IICCMER, iau cuvantul tinerii pentru care importanta cunoasterii perioadei comuniste nu este doar un alt capitol din manualul de istorie. Vorbim, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, cu elevi si studenti, care anual participa la scoli de vara despre comunism, despre interesul lor pentru regimul dictatorial. continuă pe Adevărul

Ce pot face absolventii de Bac din 2014 acceptati la studii in strainatate, la Adevarul Live de la ora 15.00

Adeverinta care inlocuieste in 2014 diploma originala de Bacalaureat le-a creat dificultati absolventilor de liceu de anul acesta care au vrut sa se inscrie la universitati din strainatate, mult mai riguroase la capitolul acte de studii. Despre platforma online Educativa care le vine in ajutor celor cu probleme discutam la Adevarul Live, de la ora 15.

Iohannis, la Adevarul Live: Stramosii mei au venit acum 850 de ani in Transilvania. N-am vrut niciodata sa plec din Romania

Presedintele PNL Klaus Iohannis a facut o scurta trecere in revista a istoriei familiei sale si a povestit, la Adevarul Live, ca stramosii sai au venit acum 850 de ani in Transilvania si s-au asezat in Sibiu.

Adevarul Live. Dan Sova, despre sansele lui Ponta la Presedintie

Purtatorul de cuvant al PSD, Dan Sova, este invitat la Adevarul Live, incepand cu ora 13. Acesta va discuta despre sansele prezidentiabilului Victor Ponta la scurtinul din toamna, despre pregatirile de campanie, precum si despre noul scandal cu liberalii in legatura cu datoria USL.

Adevarul Live, Dan Sova: Geoana nu a iesit presedinte din cauza greselilor lui, nu din cauza lui Ponta

Purtatorul de cuvant al PSD, Dan Sova, este invitat la Adevarul Live, incepand cu ora 13. Acesta va discuta despre sansele prezidentiabilului Victor Ponta la scurtinul din toamna, despre pregatirile de campanie, precum si despre noul scandal cu liberalii in legatura cu datoria USL.

Dan Sova, la Adevarul Live: PSD nu va folosi in campanie tema religiei

Purtatorul de cuvant al PSD, Dan Sova, a fost invitat la Adevarul Live, pentru a discuta despre sansele prezidentiabilului Victor Ponta la scurtinul din toamna, despre pregatirile de campanie, precum si despre noul scandal cu liberalii in legatura cu datoria USL.

Prezidentiabilul PNL Klaus Iohannis vine la Adevarul Live de la ora 11.00

Klaus Iohannis, presedinte PNL si aproape nominalizat drept candidat al Aliantei Crestin Liberale in cursa pentru Cotroceni, vine la Adevarul Live, de la ora 11. 00, pentru a vorbi despre ce fel de presedinte vrea sa fie pentru Romania urmatorilor cinci ani. Acesta va raspunde intrebarilor jurnalistilor Dan Marinescu redactor-sef Adevarul) si Liviu Iolu.

Roberta Anastase, la Adevarul Live: Folosind tema religiei in campanie, Ponta preia din ideile lui Putin

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, vicepresedinte PDL, a discutat, la Adevarul Live, despre lupta interna dintre Klaus Iohannis si Catalin Predoiu pentru pozitia de prezidentiabil al aliantei formata din PNL si PDL. Cum stau cei doi in sondaje?.

Melescanu, la Adevarul Live: Sunt disponibil pentru o candidatura la alegerile prezidentiale. De preferat, din partea PNL

Directorul SIE, Teodor Melescanu, a afirmat, la Adevarul Live, ca in cazul in care va fi solicitat de fostii sai colegi liberali in privinta unei candidaturi la alegerile prezidentiale, va accepta o astfel de propunere.

Chirurgul care opereaza inimile bebelusilor fara sa lase cicatrice, la Adevarul Live de la ora 15.00

Aproximativ 1. 000 de copii se nasc anual in Romania cu malformatii ale inimii care le pun viata in pericol. Dr. Dan Deleanu, medic cardiolog interventionist, vine in studioul Adevarul Live sa explice cum pot fi tratate defectele cardiace congenitale la bebelusi, in primele ore dupa nastere, sau la adulti, fara sa ramana cicatrice si fara anestezie generala.

Elena Udrea, la Adevarul Live: Unitatea dreptei este departe de a se produce

Liderul PMP Elena Udrea va discuta, la Adevarul Live de la ora 14. 00, despre candidatul pe care il va sprijini partidul sau in finala prezidentialelor.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )