Libnet.ro
UNICEF

17:16

Ce pot face absolventii de Bac din 2014 acceptati la studii in strainatate, la Adevarul Live de la ora 15.00

Adevărul Adevărul,
Ce pot face absolventii de Bac din 2014 acceptati la studii in strainatate, la Adevarul Live de la ora 15.00

Adeverinta care inlocuieste in 2014 diploma originala de Bacalaureat le-a creat dificultati absolventilor de liceu de anul acesta care au vrut sa se inscrie la universitati din strainatate, mult mai riguroase la capitolul acte de studii. Despre platforma online Educativa care le vine in ajutor celor cu probleme discutam la Adevarul Live, de la ora 15. continuă pe Adevărul

Ce pot face absolventii de Bac din 2014 acceptati la studii in strainatate. Consilier: Medicina este indiscutabil domeniul cu cele mai multe aplicatii

Adeverinta care inlocuieste in 2014 diploma originala de Bacalaureat le-a creat dificultati absolventilor de liceu de anul acesta care au vrut sa se inscrie la universitati din strainatate, mult mai riguroase la capitolul acte de studii. Despre platforma online Educativa care le vine in ajutor celor cu probleme discutam la Adevarul Live, de la ora 15.

ING Asigurari de Viata anunta ca a platit clientilor 61,65 milioane lei pentru evenimente asigurate si contracte ajunse la maturitate, in prima jumatate din 2014

ING Asigurari de Viata a anuntat miercuri ca in prima jumatate din acest an a platit clientilor 61,65 milioane lei pentru evenimente asigurate si contracte ajunse la maturitate, in crestere cu 7,03% fata de aceeasi perioada din 2013. Pentru aceeasi perioada de referinta, ING a raportat o crestere cu 8% a veniturilor din primele brute subcrise din activitatea de asigurari de viata, pana la 296 milioane lei si a estimat realizarea unui profit brut de 14,89 milioane lei, cu 164,4% mai mare decat in 2013.

Papalekas face prima achizitie din afara Capitalei

Globalworth, compania de investitii infiintata anul trecut de omul de afaceri Ioannis Papalekas, a cumparat pentru circa 18 milioane de euro, de la firma Invest4SEE, cu capital romano-german, parcul logistic Timisoara Airport Park, in care va investi inca 17 milioane de euro pentru extindere.

Top 5 cele mai scumpe masini din 2014 (partea I)

Masinile se afla cu siguranta printre cele mai importante pasiuni pe care poate sa le aiba un barbat si tocmai de aceea tehnologia si evolutia lor au capatat o viteza incredibil de mare.

Cele mai bune electronice din 2014: gadget-uri despre care trebuie sa stii

Chiar daca esti innebunit dupa gadget-uri sau nu, cu siguranta detii unul sau mai multe. in zilele noastre, electronicele au ajuns sa fie necesare, fie ca vorbim despre un telefon mobil, un aparat de cafea mai sofisticat, o combina muzicala, tableta, iar lista poate continua.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2546 seconds )